Productnieuws 2021: Sandberg

Productnieuws 2021: Sandberg

Signature voor Martin Mendez

Martin Mendez is de bassist van de progressieve Zweedse metalband Opeth. Hij speelde al jaren op bassen van het Duitse merk Sandberg, maar nu is er een model dat zijn naam draagt......meer »»

Productnieuws 2021: Ashdown

Een equalizer, een krukje, een voorversterkers en bluetooth

De tijd dat je bij Ashdown door de bomen het bos niet meer zag is voorbij. Het Britse versterkermerk heeft alweer een poos een overzichtelijke reeks versterkers voor beginners, gevorderden en pro's. E.....meer »»

Productnieuws 2021: Guild

Starfire met split-P

Guild brengt een Starfire Bass uit, die qua prijs ietsjes onder het normale model komt. Niet met een BiSonic-element, ook niet met twee BiSonics en al helemaal niet met drie BiSonics. Maar wat voor el.....meer »»

Productnieuws 2021: Aria Jet-B Bas

Betaalbare instapper van Aria

Wij kennen natuurlijk Aria van al die bassisten uit de jaren '80, maar het bedrijf komt met een leuk instapmodel......meer »»

Productnieuws 2021: Spector

Waaierfrets en top-elektronica voor nieuwe series

Spector Musical Instruments komt met twee nieuwe series: NS Dimension en NS Ethos. In de nieuwe series zien we naast typische Spector-kenmerken exotische houtsoorten, top-elektronica en zelfs waaierfr.....meer »»

IM Tim Bogert

Vanilla Fudge- en Jeff Beck-bassist overleden

Op 13 januari 2021 overleed John Voorhis Bogert III, die wij bassisten als Tim Bogert kennen. Tim staat bekend om zijn snelle en vloeiende basspel, zijn fijne geluid – als een van de eerste bassiste.....meer »»

Productnieuws 2021: Aguilar DCB P en J Pickups

Nieuwe elementen van Aguilar.

Onlangs werd bekend gemaakt dat Aguilar werd overgenomen door Korg. Gelukkig stopt het bedrijf niet met innoveren!.....meer »»

Productnieuws 2021: Epiphone Embassy

Met mooie nieuwe kleuren

Na de Jack Casady, is ook de Embassy leverbaar in mooie nieuwe kleuren. Hier lees je alles over de specs én die kleuren......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken