Amsterdam Guitar Heaven gaat plaatsvinden op zaterdag 20 november 2021

Amsterdam Guitar Heaven gaat plaatsvinden op zaterdag 20 november 2021

Gearshow Gitaar & Bas - Workshops Gitaar & Bas in 8 zalen van Q-Factory Amsterdam

Met Gitarist, De Bassist, usicmaker en partners organiseren we op zaterdag 20 november een extra grote editie van workshopfestival en gearshow Amsterdam Guitar Heaven!  .....meer »»

Eerste namen 3e Dutch Double Bass Festival op 29 en 30 oktober - Dave Holland en Hadrien Féraud

Korting op ticket voor lezers van De Bassist

We kunnen de eerste twee namen bekend maken van bassisten die op de derde editie van het Dutch Double Bass Festival zullen aantreden, 29 en 30 oktober in Rotterdam. Dat zijn niemand minder dan een van.....meer »»

Videoworkshop bas-drums Manuel Hugas & Joost Kroon - De Legacy van Jimi Hendrix

SEGA Awards workshops met gitaristen Pablo van de Poel, Vedran Mircetic en vele anderen

Vanavond, vrijdag 19 februari, om 19.30u, kun je de premiere zien van de bas-drumsworkshop De legacy van Jimi Hendrix - door bassist Manuel Hugas en drummer Joost Kroon, die gitarist Jack Pisters bege.....meer »»

Popronde herfst 2021 - inschrijven kan tot 1 maart

Touren met je band langs tientallen steden

In de herfst moet het toch allemaal weer kunnen he. Dus aarzel je niet met je band in te schrijven voor de Popronde 2021 die in de herfst van start gaat. Je kan je nog inschrijven tot 1 maart! .....meer »»

Amsterdam Guitar Heaven verplaatst naar 3 april 2021

Gearshow Gitaar & Bas - Workshops Gitaar & Bas in 8 zalen van Q-Factory Amsterdam

Op deze plek hebben we Amsterdam Guitar Heaven voor zaterdag 21 november aangekondigd. Zoals veel festivals en concerten hebben wij moeten besluiten ook Amsterdam Guitar Heaven te verplaatsen, Het git.....meer »»

Muzikantenevent No Man's Land in TivoliVredenburg - 27-11-2019

Musicmaker geeft advies, host het Musicmaker Demopanel en organiseert de Songwriting workout met Marike Jager

Wil je je laten inspireren door ervaren muzikanten en profs uit de muziekbusiness, je demo laten beoordelen en sowieso een leerzame middag beleven? Kom dan woensdagmiddag 27 november naar No Man’s L.....meer »»

Amsterdam Guitar Heaven in Q-Factory Amsterdam - 2 november 2019

Workshopfestival en bas- en gitaarbeurs - met Leif de Leeuw, David Hollestelle, Ivo Severijns, René van Barneveld en vele anderen

Een middag lang clinics en workshops voor bas en gitaar, met Randy Hansen, David Hollestelle, Ivo Severijns, Leif de Leeuw, Jay-Tee Teterissa, René van Barneveld, Chris Latul, Michiel Roelse, Joep Vu.....meer »»

Jeff Berlin - videointerview en clinicverslag

Wijze lessen van de meester

Op woensdag 25 september 2019 gaf meesterbassist Jeff Berlin een indrukwekkende clinic in Q-Factory Amsterdam. Pal boven de redactie van De Bassist dus. Deze clinic werd georganiseerd door Musik Meyer.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken