Een onvergetelijke editie van Amsterdam Guitar Heaven 2023

Een onvergetelijke editie van Amsterdam Guitar Heaven 2023

Gearshow Gitaar & Bas en Workshopfestival

Afgelopen zaterdag 25 november vond Amsterdam Guitar Heaven plaats en wat was het een mooie dag! We hoopten op veel bezoekers, maar we kregen een overdonderend aantal muzikanten te gast op de Gearshow.....meer »»

Zaterdag 25 november: Amsterdam Guitar Heaven 2023 - Workshopfestival en Gearshow Gitaar & Bas

Workshops en beurs in één op een zaterdag overdag in november

Dit wordt een superdag voor gitaristen en bassisten! Komende zaterdag 25 november kan je 20 workshops volgen van onder anderen Michel van Schie, Julia Hofer en Dale Davis en op de beursvloer tref je d.....meer »»

Dale Davis komt voor een workshop naar Amsterdam Guitar Heaven, zaterdag 25-11

Toegevoegd aan het programma: de bassist en bandleider van Amy Winehouse

Dale Davis, de bassist en bandleider van Amy Winehouse, komt naar Amsterdam Guitar Heaven. Komende zaterdag, 25 november, geeft hij een clinic in Q-Factory. In dit artikel kun je ons interview met Dal.....meer »»

Michel van Schie voor workshop en concert naar Amsterdam Guitar Heaven, zaterdag 25 november

Zaterdag 25 november middagworkshop en Leendert Haaksma Trio concert van 18.00-19.00u

Volgens lezers van De Bassist is hij de beste bassist die Nederland rijk is. In 2018 werd hij door collega's gekozen tot sessiebassist van het jaar en kreeg hij de Humble Hero Award uitgereikt. Op zat.....meer »»

Julia Hofer voor workshop naar Amsterdam Guitar Heaven, zaterdag 25 november

Plus een interview met de Oostenrijkse YouTube-ster

Op zaterdag 25 november vindt Amsterdam Guitar Heaven plaats in Amsterdam, met de Gearshow Gitaar & Bas en een aantal zeer mooie workshops. We zijn trots en blij dat Youtube- en Thomann-bassist Julia .....meer »»

Dutch Double Bass Festival in Theater Zuidplein, Rotterdam, vr-za 13-14 oktober 2023

Check hier de blokkenschema's, bekijk warming-up video's en lees de interviews met Mark Haanstra, Adam Ben Ezra, Teun Creemers en Renaud Garcia-Fons

Het Dutch Double Bass festival komt eraan en natuurlijk lees je daar alles over in het najaarsnummer van De Bassist dat begin september uitkomt. In die editie vind je een interview met Mark Haanstra e.....meer »»

Make Music Now! Internationale Dag van de Muziek: woensdag 21 juni 2023

Gratis muzieklessen en andere activiteiten in tal van muziekwinkels in Nederland en België

Op 21 juni vieren we de Internationale Dag van de Muziek met gratis muzieklessen in tal van muziekwinkels in Nederland en België: drumlessen, gitaarlessen, baslessen, zangworkshops, djembéworkshops,.....meer »»

Muzikantendag zaterdag 27 mei in de Melkweg - uitverkocht

Natuurlijk met demospreekuur, clinics en panels

Zaterdag 27 mei 2023 kunnen ambitieuze muzikanten zich laten ontdekken, nieuwe kennis opdoen en andere muzikanten en professionals uit de muziekindustrie ontmoeten. Het is dé plek om informatie in te.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken