Sterling by Music Man StingRay Short Scale

Sterling by Music Man StingRay Short Scale

Heetgewassen klassiekeer

De StingRay is een klassiek model. Het was de eerste bas die Leo Fender op de markt bracht nadat hij Fender had verkocht. De afgelopen 45 jaar zijn er redelijk wat wijzigingen doorgevoerd, maar het bl.....meer »»

Spector NS Dimension 4

Clean voor complexiteit

Sinds Spector (en Aguilar) eigendom zijn van Korg USA zien we vooral bij het eerste merk veel nieuwe modellen voorbijkomen. Deze NS, vernoemd naar Ned Steinberger die het model ontwierp, viel ons in h.....meer »»

Sire Marcus Miller D5

Bas zonder poespas

Een van de langverwachte bassen van 2021 is de Sire Marcus Miller D5, een bas gebouwd met een Fender Telecaster Bass als voorbeeld. Een passief instrument met een vintage look. We nemen hem nader onde.....meer »»

NUX Mighty Bass 50 BT

Een wonderkind

De NUX Mighty Bass is anders dan alle andere kleine basversterkers en we denken zelfs dat dit de eerste is met IR-technologie aan boord. Wat doet dat? Is dat eng? Zeker niet: ook digibeten kunnen zond.....meer »»

Music Man DarkRay

Verslavend veelzijdig

Wat gebeurt er als een basfabrikant en een effectfabrikant samenwerken? Je krijgt een zeer bijzondere bas! In 1962 combineerde Gibson een EB-0 met een Maestro Fuzz-Tone (Maestro is ook weer terug trou.....meer »»

Laney Black Country en Behringer Octave Divider

Net even anders | Veel lol voor weinig

Laney (sinds 1967) is een van de grote Britse versterkermerken, maar net als Hiwatt staat het een beetje in de schaduw van Marshall en Orange. Komt daar nu verandering in? Als het aan ons ligt wel, ze.....meer »»

Ibanez BTB Iron Label

Metal en meer

Met de Iron Label-serie richt Ibanez zich vooral op metalgitaristen en -bassisten, met geheel zwarte instrumenten waarvan alleen de snaren niet zwart zijn. De BTB625EX-BKF is enkel in een vijfsnarige .....meer »»

Ibanez AEGB24E

Bas voor bank en b├╝hne

Voor 2022 heeft Ibanez weer een aantal nieuwe bassen in het gamma. We zien meer waaierfrets, een jubilerende SR-serie en een bijzondere akoestische bas......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken