Kemper Profiler Amp

Kemper Profiler Amp

Panel test Impulse Responses

Wat kan een Kemper Profiler voor bas? Een keur aan Nederlandse bassisten zicht het voor je uit in een Baspanel. Uit De Bassist #50, okt-dec 2019......meer »»

Ibanez EHB1000S & EHB1005SMS

Wie durft?

Wie durft? Luidt de kop van deze test uit De Bassist 56, januari - maart 2021. Het is dan ook een artikel over twee bijzondere bassen: ze zijn koploos, shortscale en eentje heeft er zelfs fanned frets.....meer »»

DSM & Humboldt Electronics Simplifier Bass Station

Alles wat je nodig hebt

In De Bassist 56, januari - maart 2021, staat een test van van deze alleskunner van een nieuw merk. Is dit alles wat je nodig hebt om de planken op te gaan? Klik op het pdf-logo en je leest het......meer »»

AER Amp One

Serieuze Duitser met een Nederlands tintje

In de wereld van de akoestische gitaar is AER een van de belangrijkste merken als het om versterking gaat. Maar hoe ziet dat met bas en contrabas? We probeerden dit dure, compacte en zeer goede kastje.....meer »»

FGN J-Std Mighty Jazz Dark Evolution

Top tot in details

Deze FGN is een relatief betaalbare J met ontzettend veel moois aan boord. Daarnaast is het perfect tot in de details. Verklappen we nu alles al? Nee, je leest veel meer in de test uit De Bassist 56, .....meer »»

Epiphone Embassy Bass

Vintage en vet

De huidige Embassy is geen exacte kopie van het model uit de jaren zestig, maar deze Epiphone is wel een heerlijk spelende, klinkende en uitziende bas. Klik op het pdf-logo voor de volledige test......meer »»

Fazley FTB418BR

Rocken voor een schijntje

Fazley is een instapbas van het eigen merk van Bax Shop. Ondanks dat de naam wat cryptisch is, zijn de looks natuurlijk supergoed en gebaseerd op een beroemd voorbeeld. De FTB is zeer, zeer betaalbaar.....meer »»

Nux Solid Studio

Monsterbas uit een gitaarpedaal

Dez NUX is eigenlijk een gitaarpedaal, maar het is zo aan te passen dat je het prima voor bas kunt gebruiken. Maar waarom zou je dat doen? Waarom koop je niet gewoon een baspedaal? Klik op het pdf-log.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken