Markbass Little Mark Vintage D2 1000

Markbass Little Mark Vintage D2 1000

Hybride krachtpatser

De ene bassist heeft het liefst een lichtgewicht transistorversterker met veel vermogen, de ander is een purist die voor elk optreden een buizenversterker van 40 kg meeneemt. Met de Little Mark Vinta.....meer »»

Neural DSP Quad Cortex

De toekomst van bas?

Voor De Bassist 50 brachten we een groep bassisten bij elkaar om de Kemper Profiler te testen. Een versterker die andere versterkers als het ware kopieert en die inmiddels gemeengoed is geworden op .....meer »»

Ibanez SR1305SB MGL Premium

Veelzijdig, tropisch volumemonster

De Premium Series uit de SR-lijn van Ibanez bestaat uit bassen die tot in detail zijn verfijnd voor je muzikale reis. Ze worden met veel vakmanschap gemaakt van zorgvuldig geselecteerd hout, met hoo.....meer »»

Ampeg Rocket Bass RB-108

Pocket Rocket

Ampeg is in 2018 overgenomen door Yamaha en dat begint zijn vruchten af te werpen. Eind maart kwam er een nieuwe lijn versterkers uit de fabriek: de Rocket Bass-serie. Van deze vijf versterkers testt.....meer »»

Laney Digbeth DB500H & DBV212-4

Laney is en gaat terug

Je hebt het op onze website en in het nieuws kunnen lezen: het Britse Laney is terug met een hoop vintage uitziende effectpedalen, versterkers en kasten en een uitgebreid DI-pedaal......meer »»

Source Audio SA251 Ultrawave Bass

Breed inzetbare multibandcompressor

Source Audio en oversturing gaan al jaren hand in hand. En Source Audio en bassisten gaan ook al jaren hand in hand. Waar de gitaristen wegkeken van de Soundblox-lijn (plastic, log, raar) omarmden b.....meer »»

NS Design CR-5T

Electric Upright, de derde generatie

De EUB heeft een relatief korte geschiedenis. Van de Ampeg Baby Bass (salsa) en de Van Zalinge bas (Sting) kwamen we bij diverse nieuwe ontwerpen, met en zonder kast. NS Design heeft sinds de jaren ne.....meer »»

Guild Starfire 1 Bass

Radicale klassieker

Je moet het maar durven: een vrij radicale wijziging aanbrengen aan een model dat je al jaren bouwt en toch inmiddels wel als ‘classic’ kan worden gezien. Dat pakt lang niet altijd goed uit en wo.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken