GregoryPreAmps G-BP3

GregoryPreAmps G-BP3

Handgemaakte voorversterkers uit Polen.

Tegenwoordig is het makkelijk om online losse voorversterker voor je bas te kopen en in te laten bouwen. Merken als Sadowsky, Markbass en Glockenklang doen dit al enige tijd en je krijgt die sound met.....meer »»

Ashdown Little Bastard 2.N

Ouderwets moderne buizenbak

Een volledige buizenversterker die je aan kunt sluiten op een computer en met ingebouwde speakersimulatie? Het idee klinkt futuristisch, maar misschien wordt dit wel de toekomst van versterking. Ashdo.....meer »»

Tech 21 SansAmp dUg Pinnick DP-3X

Venijnig en klein

In onze Facebookgroep vroegen we wat jullie favoriete pedaal is en de verschillende versies van de VT Bass van Tech 21 werden vaak genoemd. Lezer Martin Bass – vast niet zijn echte naam – noemde h.....meer »»

Eko VPJ280-SB & VJB200-SB

Comfortabele Italiaanse instappers

Eko was ooit een merk als Framus en Egmond: Europees en met goedkope en dure eigen modellen. Je komt regelmatig leuke vintage bassen en 12-snarige gitaren van het merk tegen op de veilingsites. Tegen.....meer »»

Source Audio Atlas Compressor

Antwoord op alle vragen

Na een lange zoektocht heeft Source Audio het antwoord gevonden op al onze compressorvragen: de Atlas compressor. En hoewel de compressor voor veel bassisten nog steeds een mysterie is, moet dit peda.....meer »»

Ashdown Ant & Studio Stool

Tegenwoordig hoeven versterkers niet meer zo groot te zijn. Ze mogen wat kleiner, hoeven niet zoveel vermogen te hebben en je moet ze makkelijk kunnen tillen. De Ashdown Ant voldoet aan alle eisen. Te.....meer »»

Zoom B6

Totaaloplossing voor bassisten

Opnemen, live van settings wisselen, van bas naar contrabas of synth overschakelen, jammen, oefenen: er is weinig wat niet kan met de Zoom B6. Een multi-effectpedaal annex interface annex loopstation .....meer »»

Darkglass Microtubes B1K

Minder is meer

Wie Darkglass zegt, zegt bas. En oversturing. Als eerbetoon aan hun eerste pedaal brengt dit Finse merk een nieuwe versie uit: de B1K. Simpel, gemakkelijk en met de mogelijkheden die de latere versie(.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken