Bax Music viert vandaag haar 18-jarig bestaan

Bax Music viert vandaag haar 18-jarig bestaan

Met 115 miljoen euro omzet op de 15de plek van de wereldwijde muziekwinkel Top 100

Meestal wordt een jubileum eens per 5 jaar gevierd. Toch? Maar Bax Music, eigenwijs als altijd, doet het anders: vandaag bestaat de muziekwinkel 18 jaar en dat willen ze vieren met kortingen van 7,5% .....meer »»

Productnieuws 2021: Sandberg

Sandberg bestaat 35 jaar

Het Duitse merk Sandberg voelt nog altijd als een relatief jong merk, maar Holger Stonjek bouwt alweer 35 jaar instrumenten. Gefeliciteerd! Het merk viert het feestje met een jubileummodel......meer »»

Basgasten 39

Podcast met Theo de Jong

Om de week verschijnt er op vrijdag een Basgasten-podcast. Meestal duren ze een uurtje, dus perfect voor de avondwandeling en als je iets voor achten vertrekt, weet je dat je voor de avondklok weer th.....meer »»

Try-outen bij Q-Factory in Amsterdam - meld je aan

KEY TO Q = Zaal + techniek + Keymusic goodies

Meters maken is voor muzikanten lastig in tijden van covid. Daar gaat Q-Factory nu in samenwerking met Keymusic bij helpen met het initiatief KEY TO Q......meer »»

Silver Snark all-instrument clip-on tuner

Populair stemapparaat nu nog preciezer en robuuster

In 2010 kwam de Snark clip-on tuner op markt, die onmiddellijk een nieuwe industriestandaard zette. Met tot nu toe meer dan 25.000.000 verkochte exemplaren is het de best verkopende clip-on tuner ter .....meer »»

Sire Precision Bassen

Nieuwe serie bassen voor 2021

Sire bracht ons al prachtige Jazz, Precision en shortscale bassen van goede kwaliteit en een degelijke prijs. Voor 2021 krijgen wij een hele serie Precisions......meer »»

Fodera Standard 2021

Nieuwe modellen voor 2021.

Heb je geld over en ben je niet vies van boutique bassen? Fodera heeft nieuwe modellen voor 2021......meer »»

The Bassist's Guide to Injury Management, Prevention and Better Health

Boek over gezondheid voor bassisten.

Terwijl we (normaal gesproken) bezig zijn met spelen zijn we minder bezig met onze gezondheid terwijl dat net zo belangrijk is......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken