Release van de Week: Neil Young - Homegrown

Release van de Week: Neil Young - Homegrown

Vandaag verschenen - 19 juni 2020

Na 45 jaar verschijnt er een album van Neil Young, met nummers die ook nauwelijks op bootlegs te vinden waren. Fijn voor de fans, maar het is ook nog eens een zeer goed album. Vandaar dat we Neil's pa.....meer »»

Dee Dee Ramone's Precision onder de hamer.

Basgitaar Ramones bassist wordt geveild.

Wie heeft er niet zijn bas extra laag hangend mee staan spelen met de Ramones? Als je geld over hebt kun je deze zomer bieden op zijn bas......meer »»

D'Angelico neemt Supro en Pigtronix over

Drie New Yorkse merken samen sterk

Gitaarmerk D'Angelico heeft bekend gemaakt dat het de aan elkaar verbonden versterker- en effectpedalenmerken Supro USA en Pigtronix heeft overgenomen......meer »»

Lemmy Kilmister Biopic

Film over het leven van Motorhead bassist in de maak.

Bassisten op het witte doek kunnen nog eens een gat in de markt zijn! Nadat eerder Phil Lynott werd aangekondigd is het nu aan Lemmy Kilmister......meer »»

Dany Lademacher 70

Muziekmakend Nederland eert de Belgische riffmeister

Vandaag is Dany Lademacher 70 jaar jong geworden. Gefeliciteerd! Om deze mijlpaal niet stilletjes voorbij te laten gaan, nam de Wild Romance de hit Saturday Night opnieuw op, met een keur aan gasten. .....meer »»

Mesa Boogie Subway TT-800

Grote krachtpatser van Mesa Boogie

Mesa Boogie staat erom bekend klasse D versterkers met buizen goed te combineren en met deze nieuwe jongen staat er weer wat moois te wachten......meer »»

Bill Wyman gaat naar de veiling

Nu met video en uitleg

Al eerder meldden we dat Bill Wyman een aantal bijzondere gitaren en bassen laat veilen. In deze post lees je meer......meer »»

Fodera Vijfsnarige Yin-Yang bassen.

Vijfsnarige versie Yin-Yang bassen op de markt.

De wereld komt langzaam aan weer op gang en dat geldt ook voor gitaar- en basbouwers. Fodera komt weer met prachtige bassen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken