Jeff Berlin's Jack Songs

An All-Star Tribute to Jack Bruce

Muzieknieuws 26-05-2021 13:36

Jeff Berlin schuift zijn liefde voor Jack Bruce niet onder banken of stoelen en nu kun jij hem helpen!

Jack Songs is een hommage een goede vriend en bassist Jack Bruce, die volgens Berlin één van de beste bassisten en componisten was van zijn tijd. Het album bevat 11 arrangementen gemaakt door Jeff Berlin waaronder twee originele composities met Pete Brown, die veel samenwerkte met Cream.

Het project werd gefinacieërd Pledgemusic zonder tussenkomst van een label en het geld was voor het gebruik van de studio en het betalen van gastartiesten. Helaas ging Pledgemusic failliet in 2018 en raakte het project zo'n $25.000 kwijt. Ondertussen ging Jeff Berlin door met het project en is het bijna af maar staan er nog wat kosten open voor de muzikanten, het mixen, huur van de studio, drukkosten etc. 

Via GoFundMe kun jij Jeff Berlin helpen om het project af te ronden zodat wij van de muziek kunnen genieten. Uiteraard krijg je daar ook wat voor terug, zo kun je bij verschillende donaties een cd, t-shirt of lesmateriaal van Jeff Berlin krijgen.

Het album staat gepland voor 15 september en op het album doen onder andere mee: Geddy Lee, Scott Henderson, Sammy Hagar, Ron "Bumblefoot" Thal, Alex Ligertwood en nog veel meer!

Website GoFundMe

Website Jeff Berlin

zoeken
zoeken