Fathers, Brothers, And Sons: Survivng Anguish, Abandonment And Anthrax

Memoirs van Frank Bello

Muzieknieuws 22-05-2021 20:07

Anthrax bassist Frank Bello brengt dit jaar zijn memoir uit met een voorwoord van een medebassist.

Thrash metal legende Frank Bello van de band Anthrax gaat dit jaar zijn memoir uitrbrengen onder de titel 'Fathers, Brothers, And Sons: Surviving Anguish, Abandonment And Anthrax' wat dit najaar zal verschijnen. Het is medegeschreven door Bass Player Magazine's Joel McIver en zal dieper gaan dan Frank's periode in Anthrax en duikt ook in zijn persoonlijke leven.

Bello was één van de vijf kinderen van het gezin dat werd achtergelaten door de vader. "Ik had geen vaderfiguur en ik vond mijn inspiratie in - geloof het of niet- heavy metalbassisten, en zo begon ik een carrière te smeden bij Anthrax. Eerst als gitaartechnicus en later als bassist. Toen ik halverwege de twintig was had de band ontzettend veel succes, maar alles stortte in 1996 in toen mijn broer werd vermoord. Alhoewel er een rechtszaak is geweest heeft de enige getuige de verklaring later ingetrokken.

"Ik schrijf dit niet om sympathie voor mij te voelen, maar omdat, nu ik de vader van een jonge zoon ben, ik mijzelf afvraag wat het vaderschap betekent en hoe ik het goed moet doen, iets wat belangrijk is voor mijn zoon" aldus Frank." Dit is het soort wijsheid waar het boek op ingaat. Het is eigenlijk grappig en leuk om te lezen, ik kom niet prekerig over en nogmaals, ik verwacht geen sympahtie. Ik wil gewoon de wijsheid overdragen die ik heb vergaard gedurende een leven vol turbulentie en een hommage te geven aan geliefden".

'Fathers, Brothers, And Sons: Surviving Anguish, Abandonment And Anthrax' heeft een voorwoord van Kiss-bassist Gene Simmons. Gesigneerde hardcover pre-orders zullen in september geleverd worden en het boek komt officieel uit op 12 oktober. Via Rare Bird is het alvast te bestellen.

Website Rare Bird

zoeken
zoeken