AccuGroove Tri112+ en Wedgie+

Update voor kabinetten

Merknieuws 24-05-2021 14:23

Waar sommige merken elk jaar een update voor hun product geven heeft AccuGroove iets langer de tijd genomen maar het is er.

AccuGroove heeft nu voor het eerst in 19 jaar hun Tri112 en de Wedgie+ kabinetten een update gegeven. De FPFR (Full Range Flat Response) kabinetten hebben nu nog meer vermogen en helderheid aldus het bedrijf.

"Veranderingen zijn onder andere de nieuwe 12" woofers, een nieuwe 6" midrange en een nieuwe crossover" aldus Marcus Wright van AccuGroove. "Ze zijn allemaal gebouwd op onze baanbrekende Isolated 3-Way bouwwijze voor de Studio Tone Live die wij 19 jaar geleden hebben ontwikkeld. Ze zijn verkijgbaar in passieve, actieve en het exclusieve Power-Plus uitvoering. Ze blijven licht van gewicht, draagbaar en compact."

Beide modellen hebben een vermogen van 450 watt bij acht ohm met een frequency response van 39Hz-18 kHz. De Wedgie+ weegt zo'n 13,5 kg en de Tri112+ 14 kg, beide zijn voorzien van een ProGuard coating voor bescherming. De passieve uitvoeringen van beide kabinetten begint bij $1095.

Website AccuGroove

zoeken
zoeken