Phil Lynott: Songs For While I'm Away

Phil Lynott: Songs For While I'm Away

Documentaire over Phil Lynott in de maak.

Goed nieuws voor Thin Lizzy fans die geen geld hebben voor een signature Precision maar hun held wel op het grote doek willen zien, het komt eraan!.....meer »»

Release van de Week: Liam Gallager - MTV Unplugged

Vandaag verschenen - 12 juni 2020

Vandaag verschijnt Liam Gallagher - MTV Unplugged. De voormalige Oasis-frontman kleedde op een sfeervolle manier songs uit van zowel zijn solowerk als van Oasis......meer »»

The Ibanez Low-End Legion

Win een bas met de Bass Solo Contest 2020

Ook Ibanez denkt aan de thuis zittende muzikanten. Het Japanse merk komt daarom met The Ibanez Low-End Legion. Een internationale actie voor bassisten, waarbij jij meespeelt met een track en waarbij n.....meer »»

Music Man Mike Herrera StingRay

Seafoam Green en unieke knoppenwinkel

Ernie Ball Music Man introduceerde de Ernie Ball Music Man Mike Herrera StingRay Bass. De bas heeft wat bijzondere eigenschappen en is een droombas voor ons als magazine om te testen. Waarom? .....meer »»

Suncoast LM-1 Dynamic Limiter

Limiter die geschikt is voor bas en gitaar.

Hou je ervan als pedalen weinig knoppen hebben en goed overzichtelijk zijn? Dan is de Suncoast LM-1 misschien iets voor je......meer »»

Bashemel in Noord-Holland

New Old Stock edelbassen te koop

Jan Hartman is een legende in de Nederlandse baswereld. In de jaren tachtig, negentig en nul runde hij een van dé baswinkels, hij was importeur van onder meer EBS en Neuser en hij voorzag professione.....meer »»

Phil Jones Bass C2 Cabinet

Kleine krachtpatser met punch

Phil Jones basversterkers vallen op door hun kleine speakers die ze gebruiken en met de C2 gaan ze nog een stap verder......meer »»

Squier Paranormal Jazz Bass '54

Bas met bovennatuurlijke krachten?

Squier komt met een hele serie nieuwe gitaren - waarover je binnenkort meer kunt lezen op de websites van onze zusterbaden Gitarist en Musicmaker - waarbij we ook een bas vinden. Eentje, maar wel een .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken