Zaterdag 20 mei: Muzikantendag 2017 - check programma hier

Zaterdag 20 mei: Muzikantendag 2017 - check programma hier

In de Melkweg, Amsterdam! Met o.a. clinic Bram Hakkens

De Muzikantendag vindt dit jaar plaats in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam op zaterdag 20 mei. De deuren gaan om 11:00 uur open voor muzikanten, producers en iedereen die zich interesseert in m.....meer »»

Verslag Codarts Bass & Drum Masters met video

Liveverslag vanuit Rotterdam

Tijdens de volgeboekte Bass & Drum Masters dag bij Codarts in Rotterdam, 16 maart 2017, mede-georganiseerd door De Bassist en Slagwerkkrant, hebben we live verslag gedaan op de website met tekst, foto.....meer »»

Bass & Drum Masters workshopdag Codarts

Aan de slag met de beste ritmetandems van Nederland op 16 maart

Codarts, Slagwerkkrant en De Bassist presenteren: Bass & Drum Masters op donderdag 16 maart, middag en avond, in diverse zalen van de Codarts-locatie aan de Pieter de Hoochweg 125 in Rotterdam.
C.....meer »»

Dancefair/Musicfair met basclinics, panels, workshops en meer

Jaarbeurs Utrecht zaterdag 4 maart, zondag 5 maart

Dancefair is een zeer populair jaarlijks evenement in Jaarbeurs Utrecht. Sinds vorig jaar is Musicfair hierbij aangehaakt. Alleen al voor Musicfair zijn er elke dag tientallen demo’s, clinics en works.....meer »»

Hemelbestormers in TivoliVredenburg zondag 5 maart

24 showcases van aanstormend talent aansluitend op Musicfair

Op zondag 5 maart 2017, aansluitend op Dancefair/Musicfair in de Jaarbeurs Utrecht, treden in drie zalen van TivoliVredenburg maar liefst 24 aanstormende bands en artiesten op. Onder de noemer Hemelbe.....meer »»

Zaterdag 21 mei, 12.00-18.00 uur: Muzikantendag in Amsterdam!

Clinics, demospreekuur, workshops, panels, en meer in Q-Factory

Op de Muzikantendag, zaterdag 21 mei, presenteert Gitarist om 14.00 uur de Sjako! gitaarclinic met Wouter Planteijdt en René van Barneveld. Om 12.00 uur kun je al de Re:Freshed Orchestra productiework.....meer »»

Musicfair 13-14 februari in Jaarbeurs Utrecht

Met Jay-Tee Teterissa, Bas van Wageningen, Quincell Adolphin, Marcel Schimscheimer en vele anderen

Na vier succesvolle jaren Dancefair en twee maal Pro Audio Summit is er straks in februari voor het eerst ook Musicfair in de Jaarbeurs Utrecht. Voor het eerst weer een grote volwassen muziekbeurs in .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken