Tweede Dutch Double Bass Festival op 8 en 9 juni

Tweede Dutch Double Bass Festival op 8 en 9 juni

Met onder meer Richard Bona, Jimmy Haslip en Tony Overwater

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vindt de tweede editie van het Dutch Double Bass Festival plaats. Op vier locaties in Rotterdam spelen onder meer Richard Bona, Jimmy Haslip en Tony Overwater. .....meer »»

Muzikantendag 2019 in Melkweg, Amsterdam 18 mei

Volledig programma bekendgemaakt met drumclinic Tim van Delft, panels en natuurlijk het Demospreekuur!

De jaarlijkse Muzikantendag, georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, is dit jaar op zaterdag 18 mei. Op deze dag opent de Melkweg haar deuren voor muzikanten, producers, young professionals en iedere.....meer »»

Nieuw! Aquarium Sessions op onze redactie

In de kleinste venue van Amsterdam

Met onze redactie houden we kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. We hebben daar een kleine ruimte die vanwege de grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. In die karakteristie.....meer »»

Bands! Doe mee aan de Popronde 2019. Schrijf je in voor 1 maart!

Maak kans op veel optredens na de zomer

De kans om vanaf half september veel op te treden en je muziek door heel Nederland live te laten horen, laat je natuurlijk niet schieten. Tot 1 maart (dat is het al heel snel!) kun je je nog aanmelden.....meer »»

No Man's Land - dag voor muzikanten in Utrecht

29 november TivoliVredenburg

No Man's Land komt langzaamaan dichterbij. We mogen het programma nu bekendmaken van deze muzikantenmarkt in Utrecht. Op donderdagmiddag 29 november kun je genoeg tips, tricks en inspiratie opdoen om .....meer »»

Als je de Muzikantendag 2018 hebt moeten missen...

Rijen voor de deur vanaf half tien s ochtends

Op 26 mei vond de Muzikantendag plaats. Het begon ooit allemaal in de Melkweg in Amsterdam en na jaren in 013 Tilburg en varianten door het hele land, is de populaire dag sinds enkele jaren weer terug.....meer »»

Muzikantendag 2018 in Melkweg, Amsterdam - za 26 mei

Laat je ontdekken! En pak onze tips mee!

De jaarlijkse Muzikantendag, georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, is dit jaar op zaterdag 26 mei in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam. Op deze dag kan je als muzikant advies vragen aan muzie.....meer »»

Bass & Drum Masters bij Codarts 15 maart 2018

Ritmesectieworkshops volgen bij de meest gerenommeerde bas/drums-tandems van Nederland

Codarts, De Bassist en Slagwerkkrant organiseren op donderdag 15 maart de tweede editie van de Bass & Drum Masters workshopdag in Rotterdam. De eerste editie, met vele clinics en workshops van bekend.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken