Workshop van Marcus Miller woensdag 26 juni in Tiel

Met Remco Hendriks, Alex Lofoco en drummer Cyril Directie

Events 12-06-2019 16:06

Op 26 juni komt Marcus Miller naar podium Zinder in Tiel voor een bijzondere basworkshop. Hij doet het echter niet alleen. Drummer Cyril Directie is aanwezig, net als de bassisten Remco Hendriks en Alex Lofoco. Met De Bassist zijn we partner van deze workshop! See you there?


Meesterbassist Marcus Miller komt naar Tiel voor een zeer bijzondere workshop. De Bassist werkt hierin samen met The Music Alliance, Sire Bass, GR Bass, Markbass en podium Zinder.

Natuurlijk ken je Marcus van het basmerk Sire, maar de bassist met de platte, zwarte hoed is vanzelfsprekend vooral bekend als bassist van David Sanborn, Miles Davis, Aretha Franklin, Roberta Flack, Bill Withers en niet te vergeten Jay Z en LL Cool J.

Tijdens de workshop behandelt Miller onder meer techniek, speelstijl en hij komt met tips, tricks en trucs, op de poster mooi samengevat als trucks.

Hier Marcus Miller in een opvallend duet met Selah Sue, 2018

 
Maar Marcus komt niet alleen. Cyril Directie is een van 's lands bekendste drummers en je kent hem misschien van Kane, Waylon en de Dulfers. Alex Lofoco's boek is net behandeld in De Bassist #48 terwijl we Remco Hendriks op iedere NAMM-show tegenkomen als clinician van diverse merken en misschien ken je zijn videokanaal Remco's Groove Lab.

Marcus Miller live 2015 - in ParadisoDe avond begint om 19.00u en eindigt om 23.00u. Er is een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij. Tickets zijn voor € 26,50 te bestellen via de website van podium Zinder, waar de clinic plaatsvindt. 

Dunlop en Paul's Bass Matters geven samen 36 setjes Marcus Miller SuperBright-snaren weg. Hoe? Dat merk je op de avond zelf!

Zinder-website


zoeken
zoeken