Ampeg SVT Suite Plugin

Klassiek Ampeg geluid verkrijgbaar als plugin

Merknieuws 20-05-2021 12:26

Neem jij thuis veel op maar mis jij goede plugins voor de bas? Ampeg brengt het klassieke geluid naar je computer!

Ampeg heeft de nieuwe SVT Suite Plugin uitgebracht waarmee jij thuis kunt opnemen met de drie beroemde versterkers van het merk: The Heritage 50th Anniversary, Heritage SVT-CL en de SVT-4PRO. Ampeg kennen wij natuurlijk van de beroemde Fliptop B-15 uit 1963 en de 300 watt SVT versterker uit 1969. Met deze plugins haal jij het beroemde geluid binnen voor elke gelegenheid.

"Voor het allereerst brengen wij de versterker die de toon van rockmuziek heeft bepaald in een plugin formaat" aldus Dino Monoxelos, Ampeg Brand Marketing Manager. "Geen inmenging van derden of hardware, gewoon de klassieke Ampeg toon die iedereen kent. En als je dat SVT-geluid wil zonder zwaren spullen te hoeven sjouwen of ruimte te maken in een kleine studio wat is dan beter dan het geluid van drie klassieke tops, Ampeg kabinetten, een selectie microfoons en pedalen in een simpele plugin te hebben?"

De plugin is voorzien van fotorealistische weergaven van de versterker, kabinetten en effecten wat het gebruik ervan beter maakt en echt voelt.

Je kunt twee verschillende kabinetten op één versterker aansluiten die ook versterkt kunnen worden aan de hand van microfoons die je overal kunt plaatsen. Daarnaast zijn er nog effecten beschikbaar zoals de Ampeg Liquifier Analog Chorus, Opto Comp Analog Optical Compressor, Scrambler Bass Overdrive en de gloednieuwe Rocktaver en Phasifier. Voor bassisten die liever direct of met een DI willen gaan is er ook de SVT-DI studio direct box.

Via de site kun je een volledig werkende proefversie downloaden en de plugin is beschikbaar in AAX, AU en VST formaat. De plugin kost $199,99.

Website Ampeg

zoeken
zoeken