Tech 21 Bass Fly Rig V2

Nieuwe versie van de Bass Fly Rig

Merknieuws 18-05-2021 09:48

Koop jij liever 1 handig multi-stompbox in plaats van een heleboel pedalen? Met deze Bass Fly Rig kan dat.

In 2014 kwam de zeer handige Bass Fly Rig van Tech 21 uit, een multifuctionele stompbox met zo'n beetje alles wat je nodig hebt voor thuis, live en in de studio zonder dat je heel veel spullen mee hoeft te nemen. Nu is er de nieuwe versie met uitbreidingen.

Versie 2 heeft de immer bekende Sansamp (die andere bekende stompbox) Character Mode toegevoegd: SansAmp Bass Driver DI voor een variatie aan klassieke buizenversterker geluiden of de VT Bass DI die meer een focus heeft op Ampeg-achtige tonen. Je kunt nu ook van kanalen wisselen voor verschillende Drive en Level-settings zodat je van clean tot heel smerig kan, extreem vies of iets er tussenin en tot slot nog een Effect Loop als je nog effecten buiten de Fly Rig om wil gebruiken.

Verder is er natuurlijk de bekende driebands-eq, chorus, octaver, compressoren fuzz. De Fly Rig V2 heeft een ingebouwd stemapparaat, XLR-uitgang en een 4.7 megOhm ingang voor bassen met een piezo. De lampjes vertellen je welk effect aan staat en in welke mate dus je zal niet snel door rood rijden. Kortom, alles wat je nodig hebt voor toekomstige optredens.

Website Tech 21



zoeken
zoeken