No Man's Land - dag voor muzikanten in Utrecht

No Man's Land - dag voor muzikanten in Utrecht

29 november TivoliVredenburg

No Man's Land komt langzaamaan dichterbij. We mogen het programma nu bekendmaken van deze muzikantenmarkt in Utrecht. Op donderdagmiddag 29 november kun je genoeg tips, tricks en inspiratie opdoen om .....meer »»

Als je de Muzikantendag 2018 hebt moeten missen...

Rijen voor de deur vanaf half tien ‘s ochtends

Op 26 mei vond de Muzikantendag plaats. Het begon ooit allemaal in de Melkweg in Amsterdam en na jaren in 013 Tilburg en varianten door het hele land, is de populaire dag sinds enkele jaren weer terug.....meer »»

Muzikantendag 2018 in Melkweg, Amsterdam - za 26 mei

Laat je ontdekken! En pak onze tips mee!

De jaarlijkse Muzikantendag, georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, is dit jaar op zaterdag 26 mei in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam. Op deze dag kan je als muzikant advies vragen aan muzie.....meer »»

Bass & Drum Masters bij Codarts 15 maart 2018

Ritmesectieworkshops volgen bij de meest gerenommeerde bas/drums-tandems van Nederland

Codarts, De Bassist en Slagwerkkrant organiseren  op donderdag 15 maart de tweede editie van de Bass & Drum Masters workshopdag in Rotterdam. De eerste editie, met vele clinics en workshops van bekend.....meer »»

Zaterdag 20 mei: Muzikantendag 2017 - check programma hier

In de Melkweg, Amsterdam! Met o.a. clinic Bram Hakkens

De Muzikantendag vindt dit jaar plaats in de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam op zaterdag 20 mei. De deuren gaan om 11:00 uur open voor muzikanten, producers en iedereen die zich interesseert in m.....meer »»

Verslag Codarts Bass & Drum Masters met video

Liveverslag vanuit Rotterdam

Tijdens de volgeboekte Bass & Drum Masters dag bij Codarts in Rotterdam, 16 maart 2017, mede-georganiseerd door De Bassist en Slagwerkkrant, hebben we live verslag gedaan op de website met tekst, foto.....meer »»

Bass & Drum Masters workshopdag Codarts

Aan de slag met de beste ritmetandems van Nederland op 16 maart

Codarts, Slagwerkkrant en De Bassist presenteren: Bass & Drum Masters op donderdag 16 maart, middag en avond, in diverse zalen van de Codarts-locatie aan de Pieter de Hoochweg 125 in Rotterdam.
C.....meer »»

Dancefair/Musicfair met basclinics, panels, workshops en meer

Jaarbeurs Utrecht zaterdag 4 maart, zondag 5 maart

Dancefair is een zeer populair jaarlijks evenement in Jaarbeurs Utrecht. Sinds vorig jaar is Musicfair hierbij aangehaakt. Alleen al voor Musicfair zijn er elke dag tientallen demo’s, clinics en works.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken