Amsterdam Guitar Heaven kan doorgaan! Zaterdag 20 november vanaf 12.00 uur

Workshopfestival - Gearshow Gitaar & Bas - Avondshow Tour door de Tijd

Events 14-11-2021 14:11

Amsterdam Guitar Heaven 2021 kan doorgaan, ook met de nieuwe coronamaatregelen, die op 12-11 zijn aangekondigd. Download het blokkenschema verderop in dit artikel! En bestel je ticket nu! Let wel: de avondshow is inmiddels uitverkocht, dus je kan alleen nog dagkaarten bestellen, geldig voor het workshopfestival en de gearshow. Wil je 's middags een workshop van Manuel Hugas bijwonen en hem 's avonds in het trio van Leendert Haaksma zien excelleren? En 's middags ook nog basworkshops bijwonen van Peter Peskens, Jeroen Vierdag, Joost van Eck, Jaimie van Hek en de vaste cursusschrijvers in De Bassist, Barend Tromp en Bas Nuiver het hemd van het lijfvragen? En ook nog de nieuwste bassen, amps en effecten checken op de Gearshow Gitaar & Bas? Kom dan zaterdag 20 november naar Q-Factory in Amsterdam. Met De Bassist zijn we mede-organisator van Amsterdam Guitar Heaven en zien we je komst natuurlijk graag tegemoet!

Zaterdag 20 november - Q-Factory Amsterdam 
Gearshow Gitaar & Bas 12.00-18.00u - uitgebreide info elders op DeBassist.nl
Workshopfestival 13.00-18.00u - uitgebreide info elders op DeBassist.nl
Avondshow 19.00-21.15 - uitgebreide info elders op DeBassist.nl  
PS. de avondshow stond eerst aangekondigd voor 20.30u, maar is wegens de nieuwe coronamaatregelen vervroegd naar 19.00 uur. 

Tickets via Ticketmaster.nl:
Dagticket
'Gearshow Gitaar & Bas + Workshopfestival' € 10,-
Avondshow 'Leendert Haaksma + Tour door de Tijd band' € 10,- UITVERKOCHT
Combiticket 'Gearshow + Workshopfestival + Avondshow' € 15,- UITVERKOCHT
Studenten krijgen 50% korting.
* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.
* Toegang is met coronatoegangspas vanaf 13 jaar.
* We volgen vanzelfsprekend alle corona maatregelen die gelden op 20-11.
Ga naar ticketmaster.nl of q-factory-amsterdam.nl, gitarist.nl, debassist.nl of musicmaker.nl om je ticket te bestellen. 

#agh21

Het blokkenschema hieronder kun je downloaden als pdf door erop te klikken. Dan heb je een goed leesbare versie te pakken! De blauwe items betreffen de gitaarworkshops, de oranje items zijn de basworkshops.

Bekijk elders op DeBassist.nl veel informatie over de basworkshops, de gearshow en de avondshow. Volg de links hieronder. 

AMSTERDAM GUITAR HEAVEN
Gearshow Gitaar & Bas 12.00-18.00u
Workshopfestival 13.00-18.00u
Avondshow 20.30-23.00

We organiseren deze dag samen met onze magazines Gitarist, De Bassist en Musicmaker, en Guitar Matrix, Stichting Output, en Gitaarschool Nederland.

                   Jeroen Vierdag

 

 

zoeken
zoeken