Avondshow op Amsterdam Guitar Heaven - met Manuel Hugas en Jaimie van Hek

Leendert Haaksma 12 Combustions en de Tour door de Tijd band - zaterdag 20 november

Events 15-11-2021 14:11

Amsterdam Guitar Heaven 2021 kan doorgaan, ook met de nieuwe coronamaatregelen, die op 12-11 zijn aangekondigd. Amsterdam Guitar Heaven 2021, in Q-Factory Amsterdam op zaterdag 20 november, sluiten we ‘s avonds af met een concert door de Tour door de Tijd band, met Jack Pisters, Marcel Singor, Kees Lewiszong, Arnold van Dongen en de begeleidingsband met daarin bassiste Jaimie van Hek en drummer Koen Herfst. #agh21

NIEUWS: Helaas moeten we één onderdeel van de Avondshow schrappen: Leendert Haaksma is positief getest op corona en kan zijn 12 Combustions albumreleaseshow dus niet komen doen. Natuurlijk gaat het concert van de Tour door de Tijd band, met Jack Pisters, Arnold van Dongen, Kees Lewiszong, Marcel Singor en Jaimie van Hek wél door. Als je onverhoopt je kaartje voor de avondshow wegens het niet doorgaan van Leendert Haaksma’s concert wil teruggeven, laat dat dan weten op: amsterdamguitarheaven@k18.nl. Maar we zien je natuurlijk heel graag wél a.s. zaterdag bij de Avondshow om 19.00 uur in Q-Factory Amsterdam. 

 

Zaterdag 20 november - Q-Factory Amsterdam 
Gearshow Gitaar & Bas 12.00-18.00u
Workshopfestival 13.00-18.00u
Avondshow 19.00-21.15u 
PS de avondshow stond eerst aangekondigd voor 20.30u, maar is wegens de nieuwe coronamaatregelen vervroegd naar 19.00 uur. 

Leendert Haaksma met Manuel Hugas
12 Combustions albumreleaseshow
Amsterdam Guitar Heaven heeft de eer de albumreleaseshow van het album ‘12 Combustions’ van Leendert Haaksma te kunnen aanbieden. Hij komt de show doen met bassist Manuel Hugas en drummer Arthur Lijten. Elders op DeBassist.nl lees je alles over dit project van Leendert Haaksma, die je natuurlijk kent van Anouk, The Scene, The Voice of Holland en vele andere projecten.

Manuel Hugas werkte samen met Jan Akkerman, Kane, Zuco 103, Keith Caputo, Benjamin Herman en vele anderen, zowel live als in de studio. Twintig jaar lang tourde Manuel Hugas met Candy Dulfer de wereld over. Sinds de oprichting in 2003 is hij docent bas aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Met toetsenist/producer Wiboud Burkens richtte hij in 2006 de indie-soulact Liquid Spirits op, waarmee ze in december een nieuw album uitbrengen. Drie singles zijn al uit. 


Tour door de Tijd concert
Met gitaristen Jack Pisters, Marcel Singor, Kees Lewiszong, Arnold van Dongen en bassiste Jaimie van Hek
Als slotstuk van deze dag komt het centrale thema van Amsterdam Guitar Heaven 2021 in de Grote Zaal helemaal tot zijn recht in de band rondom mede-organisator van dit grootse event, Jack Pisters. Op het podium geeft de band, met daarin bassiste Jaimie van Hek en drummer Koen Herfst, een kijkje in de geschiedenis van de gitaarmuziek door de tijd heen. Jack Pisters wordt daarin bijgestaan door gitaristen Marcel Singor, Arnold van Dongen en Kees Lewiszong.

Jaimie van Hek kennen we als bassist van de bands Sue The Night, Jasper Erkens, Shishani & Miss Catharsis of in het verleden van Cirque Valentin, Leona Philippo, S.C.A.R. en Marcel Singor. 

Zaterdag 20 november - Amsterdam Guitar Heaven 
12.00-18.00 uur Gearshow Gitaar & Bas en Workshopfestival
19.00-21.15 uur Avondshow met Leendert Haaksma's 12 Combustions & Tour door de Tijd band
Q-Factory, Atlantisplein 1, Amsterdam

Tickets via Ticketmaster.nl:
Dagticket
 'Gearshow Gitaar & Bas + Workshopfestival' € 10,-
Avondshow 'Leendert Haaksma + Tour door de Tijd band' € 10,- UITVERKOCHT
Combiticket 'Gearshow + Workshopfestival + Avondshow' € 15,- UITVERKOCHT
Studenten krijgen 50% korting.
* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.
* Toegang is met coronatoegangspas vanaf 13 jaar.
* We volgen vanzelfsprekend alle corona maatregelen die gelden op 20-11.
Ga naar ticketmaster.nl of q-factory-amsterdam.nlgitarist.nldebassist.nl of musicmaker.nl om je ticket te bestellen. 

Q-Factory, Atlantisplein1, Amsterdam is makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de A10-ring (parkeren in parkeergarage Oostpoort, ingang Polderweg, uitgang Atlantisplein), met de trein Station Muiderpoort  (5 minuten lopen). 

We organiseren deze dag samen met onze collega’s van Gitarist, Musicmaker, Guitar Matrix, Stichting Output, en Gitaarschool Nederland.

zoeken
zoeken