Charly Angenois In Memorian Concert

Charly Angenois In Memorian Concert

Concert ter nagedachtenis van Charly Angenois.

Op 30 maart overleed bassist en docent Charly Angenois op 66-jarige leeftijd. Op 12 mei is er een concert ter nagedachtenis aan hem......meer »»

Barend Tromp Six Against Four

Nieuw album van Barend Tromp

Bassist Barend Tromp is van alle markten thuis en dat is ook te horen op zijn nieuwe plaat die je meeneemt op reis......meer »»

Release van de week: Rag 'n' Bone Man - Life By Misadventure

Vandaag verschenen - 7 mei 2021

In 2017 brak hij door met zijn debuutalbum en daarna volgde er een roerige periode met zeer veel optredens, de geboorte van een zoon, een huwelijk en een scheiding. Genoeg materiaal dus voor een emoti.....meer »»

Olivier Thiery

Klassiek grooven in een selfiemuseum

Contrabassist in het Concertgebouworkest en zestien leerlingen aan het Conservatorium van Amsterdam. Stil zitten zat er voor bassist Olivier Thiery nooit in, tot de Corona-pandemie. Bam. Concerten en .....meer »»

5 etages Keymusic Rock Palace Den Haag - vandaag officiële opening

Terug in het centrum en 100% virusvrij!

Muziekwinkelketen Keymusic is terug in Den Haag met een XXL store en opent vandaag, zaterdag 1 mei 2021, officieel haar deuren aan de Torenstraat in Den Haag, in het pand waar het allemaal begon. .....meer »»

Basgasten 45

Podcast met Florian Friedrich

Er is weer een nieuwe editie van Basgasten en deze keer met Florian Friedrich. Hij verzorgt het laag voor onder meer Sven Ratzke en hij is de man achter Florians Bassunterricht......meer »»

Release van de Week: Royal Blood - Typhoons

Vandaag verschenen - 30 april 2021

Royal Blood is een echte bassistenband en natuurlijk kwam zanger/bassist Mike Kerr al met een groot interview voorbij in De Bassist. Het duo komt vandaag met hun derde album: Typhoons. En die is best .....meer »»

Dan Hawkins Complete Fingerstyle Bass Technique

Van begin tot eind

Ben je nog een absolute beginner maar wil je ver komen? Dit boek kan je goed op weg helpen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken