De Bassist 69 is uit!

Met Pieteke Dik, Bas van Wageningen, Jasja J. Offermans en Nathan East

Muzieknieuws 14-06-2024 11:06

De Bassist 69 is uit. Natuurlijk staat het magazine weer boordevol bassisten, bassen en basnieuws en vergeet niet de vele PLUS-artikelen te checken op deze website. Muziek, video's vormen de soundtrack bij het lezen en de extra stukjes interview.

De Bassist 69, juli - september 2024, is zonder verzendkosten te bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl.

De Bassist 69 is uit en we hebben weer hele mooie bassisten weten te strikken en spullen weten te scoren. Nathan East praat over zijn loopbaan, terwijl Jasja J. Offermans vertelt hoe het is om in zeer verschillende bands te spelen... ...soms zelfs op één avond. April Kae (foto hieronder) wil iedereen laten bassen, het verhaal van Logan Kane moet je gewoon lezen, Ivo Schot praat over Tony Levin, Bas van Wageningen over het nieuwe album van DI-RECT en oude bassen, terwijl Kalle Ordelman ons talent is.
Dan is er nog een special met Sheldon Dingwall waarin hij praat over de geschiedenis van de waaierfrets. Pieteke Dik siert - met bass synth! - de cover. Ze speelt deze zomer op Lowlands en Pinkpop en met Froukje doet ze alleen maar hele grote dingen. Meer dan coverwaardig dus!

Qua tests lees je alles over de Ibanez Talman, Lâg Sauvage, Markbass Blackline, de Tokai Hard Puncher en Jazz Sound, de Earthquaker Devices Blumes, de Jet JJB-300 en de Epiphone '64 Thunderbird (foto hieronder).
Is er meer? Zeker! De workshops, albumtips, basnieuws, columns, etc. etc. Elk kwartaal doen we ons best om de artikelen te voorzien van extra materiaal in de vorm van youtubevideo's, spotify-playlists, soms extra interviews en meer. Dirt kun je allemaal checken via De Bassist Plus. Deze keer lees je bijvoorbeeld het interview met DI-RECT door ons zustermagazine Musicmaker, je hoort De Basplaat van Ivo Schot, er is een extra stukje interview met Jasja J. Offermans en je ziet de leukste shorts van April Kae. Om maar een deel te noemen.

Veel lees, luister en kijkplezier!

zoeken
zoeken