download (1)

Het Bas van Wageningen interview

Extra bij het interview in De Bassist 69: download de pdf van het interview in Musicmaker 500

De Bassist Plus 13-06-2024 10:06

In De Bassist 69 spreken we met Bas van Wageningen over het nieuwe DI-RECT album Sphinx, over twee oude bassen, opnemen als band en de grote liveshows. In dit webartikel lees je een extra interview dat zustermagazine Musicmaker had met zanger Marcel en Bas. En dan hoor je nog de twee oude bassen op een nieuwe song.

Foto: Nathan Reinds

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 69, juli - september 2024. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl.


In De Bassist 69 lees je het interview met Bas. En wat is er dan leuker dan meteen het nieuwe album op te zetten als soundtrack? Die hoor je hier. Daarnaast kan de de Basgasten podcast nog eens terugluisteren en je hoort Bas' twee nieuwe, oude bassen.

ARTIKEL Het gehele Musicmaker-interview met Bas en Marcel.

Voor De Bassist ging de nerd-modus aan en spraken we met Bas over bassen, versterkers, baspartijen en meer bassige zaken. Voor zusterblad Musicmaker kwam ook Marcel van Veenendaal aan het woord en leer je wat meer over het maken van het nieuwe album.
Klik hier of op het pdf-logo bovenaan om het interview te downloaden.

SPOTIFY. Basgasten 43
Het is alweer even geleden dat Bas te gast was bij Hidde en zijn Basgasten podcast. Wil je het terugluisteren? Dat kan hier:

En natuurlijk laten we je het hele album horen:En tot slot hoor je tweemaal Sphinx en voor de nerds onder ons met twee verschillende bassen. Wat is de best klinkende? In het interview in DB69 vertelt hij alles over deze bassen.

VIDEO Sphinx in AhoyVIDEO Sphinx op Radio 538

zoeken
zoeken