Nexi Bass Pedalboard

Nexi Bass Pedalboard

Nexi compressor, phaser, fuzz en chorus

Nexi is een Nederlands product. Op een speciaal pedalenbord - met zelf ook veel functies - plaats je speciale baspedalen. Maar wat als je je favoriete MXR of EBS op het bord wilt? Dat kan ook! Lees de.....meer »»

Peavey Max 208

Alles in een, met een onsje meer

Onze tester - die high end versterkers gewend is - was positief verrast door deze verticale 2x8". Waarom? Je leest het in de test die als pdf is bijgesloten. Klik op het logo! De test van de Peavey Ma.....meer »»

Ibanez AFR Affirma

Heruitgave van een chic model

In de jaren negentig besloot Ibanez een ontwerp van een Zwitserse basgitaarbouwer in productie te nemen. En dat is lang niet het enige bijzondere aan de Ibanez Affirma. Er is nu een heruitgave van dez.....meer »»

Gibson Les Paul Junior Tribute DC Bass

Short scale met een geheim wapen

De nieuwste telg van de Gibson-basfamilie heeft een esdoorn hals en een element in het midden, waardoor bespelers van pakweg een Fender zich ook meteen thuis voelen. Het lijkt alle voordelen van een s.....meer »»

ESP LTD AP-4 Pelham Blue

Uitmuntend en modern

De ESP LTD AP-4 heeft klassieke looks, maar onderhuids is hij moderner dan een gemiddelde Fender. Onze tester was verrast en jij misschien ook? Door op het pdf-logo te klikken krijg je de hele test te.....meer »»

Spector Bantam 4

Ultiem speelcomfort en een eigen geluid

Natuurlijk zijn short scales volwaardige bassen, met meer voordelen dan je misschien denkt. Spector maakt een serieuze en kostbare bas, die dat nog eens bewijst. Je leest het in DB49 of door op het pd.....meer »»

Palmer Bass Pocket Amp

Volbepakte alleskunner

Zoek je een DI ter vervanging van een versterker - als je bijvoorbeeld met in-ears speelt - of zoek je er een als back up? Misschien is de Palmer wat voor jou. De toonregeling kan uitgebreider, maar h.....meer »»

MXR M280 Vintage Bass Octave

Hoe laag wil je?

Deze octaver kan twee octaven omlaag. Te laag voor een bas, maar ideaal voor gitaar of ukelele. En de ene omlaag is wel zeer fijn voor ons, zeker met de organische sound van de MXR. Je leest de test u.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken