MXR M280 Vintage Bass Octave

MXR M280 Vintage Bass Octave

Hoe laag wil je?

Deze octaver kan twee octaven omlaag. Te laag voor een bas, maar ideaal voor gitaar of ukelele. En de ene omlaag is wel zeer fijn voor ons, zeker met de organische sound van de MXR. Je leest de test u.....meer »»

Jackson JS2 Spectra

Beginnersraket

Wat als je geen drieduizend euro voor een Warwick hebt? Of je zoekt een coole beginnersbas voor je buurjongetje, die zijn haren al laat groeien? Check dan deze test uit DB49, door op het pdf-logo te k.....meer »»

Electro Harmonix Bass Mono Synth

Spacen op de slaapkamer

Een hele reeks te gekke synthgeluiden uit je bas? En voor een redelijke prijs? Het kan met de Mono Synth Bass van EHX. Klik op het pdf-logo om de test uit De Bassist 49 te lezen......meer »»

Darkglass Microtubes 900 V2 en Alpha Omega 900

Prog of Vintage

Elders op deze testpagina van deze website vind je de test van de eerste Darkglass 900. Deze test dient als vervolg om de verschillen te duiden tussen de eerste versie en de twee opvolgers. Deze tweed.....meer »»

Bohemian Guitars Oil Can Bass

Kampvuurbas voor rednecks

Een basgitaar, gemaakt van een olieblik, met historie? Het kan! Je leest de test in De Bassist 49, juli - september 2019. Klik op het pdf-logo voor de volledige test......meer »»

Darkglass 900

Glashelder geluid

In De Bassist #49, juli - september 2019, testen we de twee nieuwe versterkers van Darkglass. In deze test lees je wat we van de voorganger vonden......meer »»

Vintage Icon V4

Degelijke basisbas

Het kunstmatig oud maken van bassen is inmiddels net zo normaal als een actief circuit. Voor een beetje bas betaal je al snel enkele honderden euros meer, maar kan je voor dat bedrag ook een hele bas .....meer »»

GR Bass One Head 800

Podiumwaardige headroom

Het Italiaanse GR is pas sinds kort in Nederland leverbaar en we zien ze steeds vaker op podia. Het merk bouwt zelfs modellen zonder toonregeling, zodat jij en je bas het geluid maken. Voor De Bassist.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken