Fender JMJ Mustang Bass

Fender JMJ Mustang Bass

Eigenwijze opdonder

Bij De Basist zijn we fan van short scale bassen en we nemen graag alle vooroordelen weg. Zou een Mustang iets voor jou zijn? Check via het pdf-logo de test van de JMJ Mustang uit De Bassist #48, janu.....meer »»

Harley Benton Block 800-B

Simpel en bescheiden

Thomann's huismerk biedt steeds mooiere producten, die altijd zeer betaalbaar zijn. We waren onder de indruk van de simpele, maar krachtige basversterker. Je leest de test uit De Bassist #48 , januar.....meer »»

Tech 21 VT Bass 200

Veel Fliptop en een beetje SVT

Inmiddels heeft Tech 21 uit New York een heel scala aan producten met de VT-toevoeging. Al deze effecten en versterkers kunnen de twee beroemde Ampeg-versterkers nabootsen, oftewel de Fliptop en de SV.....meer »»

NS Design NXT

Voldoende poem, mwah, hoemp en oempf

In De Bassist 48, januari - maart 2019, probeerden we een EUB uit van een van de bekende merken op dit gebied. De NS Design NXT is ook nog eens vijfsnarig en daarmee een bijzondere, vreemde eend. Wat .....meer »»

Roks Nardis

Conventioneel maar doordacht

In een zeer korte tijd is de jonge, Nederlandse basbouwer Axel Roks een naam geworden om rekening mee te houden en diverse bekende bassisten spelen op zijn intrumenten. We probeerden in De Bassist #46.....meer »»

RockBoard-serie

Pedalenplank op maat

Warwick blijf de RockBoard-serie maar uitbreiden met nieuwe kabels, modules en andere handigheden. We hebben de eerste modules en planken getest in De Bassist #46, oktober - december 2018 en je leest.....meer »»

Markbass Casa + Classic 108 Casa

Draagbaar, vintage en toch modern

De Markbass Casa is de langverwachte signature-versterker voor Michael League van Snarky Puppy. En het ding kan veel! Klik op de pdf voor de volledige test, die te lezen was in De Bassist #46, oktober.....meer »»

Ibanez SR2605E

Strakke bas van boetiekkwaliteit

Ibanez levert instrumenten die zich qua bouwwijze, onderdelen en elektronica kunnen meten met veel duurdere producten van boettiekbouwers. Denk aan deze SR2605E uit De Bassist #46, van oktober - decem.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken