Orange Little Bass Thing

Orange Little Bass Thing

Rechtsgestuurde liefdesbaby

Onze recensent is wel erg kryptisch met de titel van dit artikel, maar lees de test - uit DB53 - en je snapt het. De Orange Little Bass Thing lijkt namelijk een combi van twee eerder gecheckte amps en.....meer »»

Orange Bass Butler

Unieke preamp

De Orange Bass Butler is een voorversterker, oftewel preamp. Maar niet zomaar een. Veel bassisten nemen met een basversterker op voor het laag en met een gitaarversterker voor een drukkend randje. Dit.....meer »»

Cort A4 Ultra Ash

Veelzijdige eye-catcher

Met de A4 levert Cort een boetiekbas voor een relatief zeer lage prijs. Hoe we tot die conclusie zijn gekomen, lees je in de test van DB52......meer »»

Seymour Duncan Fooz en Meris Enzo

Twee synths, twee uitersten

De laatste jaren komen er steeds meer synth-pedalen uit voor bas. Onze vaste pedalentester probeerde twee verschillende nieuwkomers en zette de verschillen op een rij. Of je de Seymour Duncan Fooz of .....meer »»

Warwick Alien Thinline

De enige optie

In deze test gaan we dieper in op de zin en onzin van akoestische bassen. En de tester is heel duidelijk. Als je er eentje koopt, dan moet het hast deze wel zijn: De Warwick Alien Thinline......meer »»

Phil Jones Bass D-400 en C4

Compact, Professioneel en realistisch geprijsd

Phil Jones maakt al jaren supercompacte versterkers. En denk dat niet alleen aan een leuk combootje voor thuis, maar aan een pro-versterkers, die grote podia aankunnen. We probeerden de D-400 en C4 vo.....meer »»

Tech 21 Geddy Lee Signature Sansamp YYZ

Rauw de diepte in

We kunnen niet garanderen dat je meteen klinkt als de bekende Rush-bassist Geddy Lee, maar we weten wel dat je heerlijke en rauwe geluiden uit dit pedaal van Tech 21 NYC kunt halen!.....meer »»

Aria DMB-01

Met een paar vleugjes Mosrite

Aria maakt een mooie instapbas, waarmee je afwijkt van de 'standaard' Fender P, J of snelle Ibanez. Ben je into punk, surf of grunge? Of kijk je verder terug naar onder meer The Ventures? Check dan de.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken