Ball Family Reserve Music Man StingRay Special Passive

Ball Family Reserve Music Man StingRay Special Passive

En komen er meer passieve Music Mans?

Regelmatig lanceert de familie Ball - oftewel de eigenaar van Music Man - nieuwe gitaren en bassen in de Ball Family Reserve. Dit zijn steeds gelimiteerd geproduceerde instrumenten met bijzondere eige.....meer »»

Adamovic Katana

Nieuwste telg in de Adamovic familie

Ons land kent veel basbouwers en Adamovic uit Haarlem is daar een van. Zijn nieuwste bas is een combinatie van veel verschillende elementen......meer »»

GrooveTech Mini-Multi

Een must-have en een leuk cadeautje

De afgelopen jaren probeerden - en kochten - we de metalen en kunststof versie van de multitool van GrooveTech. Met dit handige apparaatje heb je eigenlijk alle gereedschap bij je die je nodig hebt vo.....meer »»

Bas studeren in Londen? Bekijk mogelijkheden op de Open Evening Online do 3 december

BA Music Performance & Industry programme met Pete Randall (Adele)

Op donderdag 3 december, van 19.30-21.30 kun je online de Open Dag volgen om te kijken of je bas wilt gaan studeren in Londen met het BA Music Performance & Industry programme van het Trinity Laban Co.....meer »»

Ulrich BassDesign Retro 57

Extreem modern en vintage

Als je van traditionele bassen houdt maar ook van moderne gemakken heeft Ulrich BassDesign nu iets moois gemaakt......meer »»

Release van de week: Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays

Vandaag verschenen - 27 november 2020

Ook Billie Joe Armstrong heeft last van de pandemie. Om de verveling te verdrijven plaatste hij elke week een cover op het YouTube-kanaal van zijn band Green Day. Die serie doopte hij No Fun Mondays. .....meer »»

Basgasten 34

Podcast met Jasja J. Offermans

Hidde blijft doorstomen met zijn Basgasten-podcast en deze keer had hij een goed gesprek met Jasja J. Offermans, die tot niet lang geleden in Indian Askin speelde en die je wellicht kent uit de docume.....meer »»

Jaco volgens Lofoco

Pastorius en het Scale Colour System

In De Bassist schreven we al eerder over de speciale lesmethode van Alex Lofoco. En als je bij de Marcus Miller-clinic in Tiel was, heb je de auteur van dit boek zien spelen. Nu is er een tweede boek,.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken