Barefaced: The Machinist

Barefaced: The Machinist

Eerste pedaal van Barefaced

Als je als bedrijf je eerste pedaal uitbrengt is dat spannend, gelukkig kreeg Barefaced hulp van een bekende bassist......meer »»

Peter Frampton in boekvorm

Gitaargod schrijft biografie

Do You Feel Like I Do? - A Memoir, heet het boek dat Peter Frampton samen met Alan Light schreef. Het behandelt het roerige leven van de sympathieke gitarist van The Herd, via Humble Pie, zijn solosuc.....meer »»

Negende album van deathmetal-band Sadist

Met Jeroen Paul Thesseling op bas

De Italiaanse band Sadist werkt aan het negende studioalbum en we zien een oude bekende van ons magazine op bas: Jeroen Paul Thesseling. .....meer »»

Release van de week: Arctic Monkeys - Live At The Royal Albert Hall

Vandaag verschenen - 4 december 2020

In een tijd dat er weinig tot geen livemuziek is, is het extra leuk om een live-album op te zetten. Je waant je weer even in een volle zaal, met naar oud zweet ruikende mensen, dood bier, de langste p.....meer »»

Warwick Alien Thinline

De enige keuze?

Warwick maakte deze week bekend dat de Alien Thinline nu leverbaar is en dat de vijfsnarige versie er aan komt. De Bassist testte een van de eerste modellen en in dit artikel lees je ons verslag nog e.....meer »»

Epica's Freedom - The Wolves Within

Rob laat zien hoe het moet!

Op 26 februari komt het album Omega van Epica uit. Dit is het eerste album in vijf jaar. Onlangs werd de tweede single, Freedom - The Wolves Within, gelanceerd en Rob van der Loo doet een zogenaamde b.....meer »»

Yamaha BBPH Peter Hook Signature

Signature basgitaar voor Peter Hook.

De bassist van Joy Division, New Order, Freebass en Peter Hook & The Light krijgt een dikverdiende signature model van Yamaha......meer »»

Ball Family Reserve Music Man StingRay Special Passive

En komen er meer passieve Music Mans?

Regelmatig lanceert de familie Ball - oftewel de eigenaar van Music Man - nieuwe gitaren en bassen in de Ball Family Reserve. Dit zijn steeds gelimiteerd geproduceerde instrumenten met bijzondere eige.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken