Dingwall D-ROC

Dingwall D-ROC "Hellboy" Limited Edition

Nieuwe bas voor Rob van der Loo

Basgitaren en stripboeken? Gaat dat goed samen? Deze nieuwe bas voor Rob van der Loo ziet er in ieder geval goed uit......meer »»

Pino Palladino Tiny Desk Concert

Prachtig en intiem optreden

In de De Bassist 57, juli - september 2021, lees je het exclusieve interview dat we hadden met Pino Palladino. Natuurlijk is dit naar aanleiding van het album dat hij met Blake Mills maakte. De colleg.....meer »»

Spector Euro4 LT Rudy Sarzo

Rudy Sarzo bas krijgt update

Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake) speelt al lang op zijn signature Spector bas en het werd tijd voor een udpate......meer »»

Lost Backstage

Spinal Tap momenten van bassisten

We hebben allemaal weleens onze gekke momenten meegemaakt achter de schermen en zo ook onze helden. Lost Backstage geeft ons deze verhalen......meer »»

Laney lanceert baspedalen

Drie effecten van klassiek Brits merk

Onder de naam Black Country Customs komt het Britse Laney met drie effectpedalen voor bas. En dat naast een hele nieuwe versterkerserie, waarover we een apart nieuwsbericht hebben gemaakt. .....meer »»

Nieuwe basversterkers van Laney

Plus een mooi voorversterkerpedaal

Na jaren van relatieve rust komt het Britse Laney met zoveel producten voor bas, dat we het over twee nieuwsberichten verdelen. We introduceren eerst de tops, kasten, combo en het voorversterkerpedaal.....meer »»

Harley Benton Marquess Series

Mooie bassen voor spotgoedkope prijs.

Tegenwoordig kun je voor bodemprijzen al een degelijke bas kopen, zo ook van Harley Benton......meer »»

Release van de week: Mingus at Carnegie Hall

Vandaag verschenen - 25 juni 2021

In 1974 speelde Charles Mingus met zijn band in de beroemde Carnegie Hall, waarna er met nog meer muzikanten gejamd werd. Destijds was jazz niet meer zo populair en het label vond een enkele elpee wel.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken