De Basplaat van Tom Radsma

Plus twee optredens van Dry Cleaning én zijn eigen band

De Bassist Plus 08-12-2022 17:12

Tom Radsma speelde in '22 veel met Lizet Aviva en in 2023 zal hij het erg druk krijgen met zijn band Cloud Cafe. Ze trappen af met een optreden op ESNS en reken maar dat de festivalaanbiedingen zullen binnenstromen. Maar eerst: De Basplaat van Tom: Dry Cleaning - New Long Leg.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 63, januari - maart 2023. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl. 

Tom was een van de clinicians op de succesvolle Amsterdam Guitar Heaven in november. Je leest het hele verslag via deze link. Voor de huidige editie van De Bassist vroegen wij hem welke albums hem inspireerden en hij vertelt vol passie over de band Dry Cleaning en hun album New Long Leg.

Hieronder kan je het hele album beluisteren, de KEXP-sessie bekijken, waarover Tom in de Bassist spreekt en we voegden een liveconcert toe. Als bonus hoor je de eerste single van Cloud Cafe.

VIDEO Dry Cleaning - Full Performance (Live on KEXP)VIDEO Dry Cleaning at Primavera SoundSPOTIFY Dry Cleaning – New Long Leg


En als je wilt weten hoe Tom zelf klinkt:Voorlopige tourdata Cloud Café: 

Jan 07    Paradiso - Amsterdam (support Tim Knol)
Jan 14    Slachthuis - Haarlem
Jan 21    Oosterpoort - Groningen (Noorderslag)
Jan 22    Gigant - Apeldoorn (Afterslag)
Feb 03    Neushoorn - Leeuwarden
Mar 12    Grasnapolsky - Scheemda

zoeken
zoeken