Release van de Week: Anne Soldaat - Facts & Fears

Release van de Week: Anne Soldaat - Facts & Fears

ASo met een kick

Het nieuws dat Anne Soldaat een nieuw album uitbrengt, moet de goede verstaander al in de handen doen wrijven en de oren doen spitsen. Het feit dat dat dat album geproduceerd is door Pablo van de Poel.....meer »»

Michael League brengt solo-album uit - een exclusief interview!

Bassist, arrangeur en multi-instrumentalist wil blijven leren

Op 29 juni bracht Michael League zijn debuutalbum So Many Me uit, een ingetogen album, waarop we bijzonder weinig basgitaar horen en dat anders klinkt dan zijn werk met het Grammy-winnende en immens p.....meer »»

Post op Instagram vóór maandag 12 juli, 19.00u een video en win!

#reasons2playchallenge van Thomann

Thomann heeft een leuke actie lopen waarbij je vouchers kan winnen van 500, 250 en 150 euro om te besteden bij Thomann. .....meer »»

Markbass MB Instrument Pre P

Inbouwbare voorversterker van Markbass

Wil je graag een Markbass voorversterker installeren maar ben je niet kundig met een soldeerbout? Met deze nieuwe voorversterker gaat dat een stuk makkelijker......meer »»

Nicole Row

Naar EBS

Nicole Row is bekend van onder meer Miley Cyrus en Panic! At The Disco. En natuurlijk staat ze deze keer in De Bassist. EBS maakte deze week bekend dat ze endorser is geworden voor de pedalen van het .....meer »»

Release van de week: Sonic Whip - Triskelion

Vandaag verschenen - 2 juli 2021

Een nieuwe jonge rockband is altijd welkom en dat is precies wat het Nijmeegse trio Sonic Whip is. Na drie goed ontvangen singles verschijnt vandaag hun sterke debuutalbum 'Triskelion'......meer »»

Dingwall D-ROC "Hellboy" Limited Edition

Nieuwe bas voor Rob van der Loo

Basgitaren en stripboeken? Gaat dat goed samen? Deze nieuwe bas voor Rob van der Loo ziet er in ieder geval goed uit......meer »»

Pino Palladino Tiny Desk Concert

Prachtig en intiem optreden

In de De Bassist 57, juli - september 2021, lees je het exclusieve interview dat we hadden met Pino Palladino. Natuurlijk is dit naar aanleiding van het album dat hij met Blake Mills maakte. De colleg.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken