One Control Sonic Silver Peg & Blue 360

One Control Sonic Silver Peg & Blue 360

Ampeg en Acoustic in een doosje

De Bassist was erg te spreken over twee te gekke en zeer betaalbare pedalen van One Control, die je meteen het geluid van een ouderwetse Acoustic amp of een Amoeg V4 geven. Klik op het pdf-logo om de .....meer »»

Sire U5

Veelzijdige tank van een shortscale

2020 is het jaar van de shortscales en ook Sire mengt zich in de strijd met een zeer betaalbare en mooie bas met een korte mensuur: de U5. Wij zijn zeer te spreken en je leest onze mening als je op he.....meer »»

Markbass CMD 121P

Klassieke Italiaanse Combo

Van North Sea Jazz tot op de podia bij Marcus Miller en Stu Hamm: overal zie je die bekende gele speakers. Deze keer hadden we een herintroductie met een klassieke combo. Klik op het pdf-icoontje om d.....meer »»

Ibanez SR1100B Premium

Luxe en in balans

Een luxe bas van Ibanez in een prachtige kleur - vinden wij. Wat we er nog meer van vonden? Check het pdf-bestand voor de hele test......meer »»

Fender Vintera '60s Jazz Bass

Goud, grommend en gaaf

De Vintera-serie is een zeer populaire Fender-serie en de instrumenten zijn ontzettend goed. Niet voor niets koos onze lezer deze serie als de beste van 2020 in de eerste De Bassist Poll. De gehele te.....meer »»

Warwick RockBass Infinity 4

Veelzijdig en sierlijk

Met een dik MM-element bij de brug en een J-element bij de hals kun je een hoop sounds krijgen. De Infinity is dan ook een zeer veelzijdige bas. Klik op het pdf-icoontje voor de gehele test......meer »»

Blackstar Unity Elite 700

Klaar voor grote podia

De combo's waren al even verkrijgbaar en dit jaar kwam dan eindelijk de langverwachte top van het Britse Blackstar. We probeerden er een uit en je leest onze bevindingen in deze test......meer »»

Vox Starstream Artist Bass

Verrekte lekker en verre van saai

Wil je niet de zoveelste P-kopie omhangen? En ben je niet vies van moderne looks? Deze Vox lijkt door het F1 team van Ferrari te zijn ontworpen en je kunt kiezen uit een Music Man-element of twee J-el.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken