Al het NAMM 2021 nieuws bij elkaar

Al het NAMM 2021 nieuws bij elkaar

Volg de links naar de Productnieuws 2021 artikelen

Dit jaar was eer geen echte NAMM maar een virtuele versie. Vanaf de bureaustoel zagen we al het nieuws op onze beeldschermen voorbijkomen en in De Bassist 56, april - juni 2021, plaatsten we een selec.....meer »»

Traveler TB-4P

Mediumscale bassen op reisformaat.

Zoek je een bas die je makkelijk mee kunt nemen op reis? Traveler, hoe kan het ook anders, heeft twee nieuwe bassen......meer »»

Orange Crush Cables

Oranje kabels voor elke aansluiting

Orange maakte al te gekke versterkers die wij al mochten testen, nu zijn er ook bijpassende kabels......meer »»

Music Man Joe Dart nu wereldwijd verkrijgbaar

En komt er nog een bas voor Joe?

De Ernie Ball Music Man Joe Dart Signature Bass is nu wereldwijd verkrijgbaar. UItsluitend via Music Man zelf, maar toch. En komt er nog een bas voor Joe? Vrijdag komt de nieuwe De Bassist uit en daar.....meer »»

McCartney III Imagined

Hippe muzikanten coveren Macca

McCartney zit zelden stil, dat weten we, en het resulteerde de laatste jaren in enkele mooie albums. McCartney III was groot nieuws en de ex-Beatle nodigde een blik hippe muzikanten uit om zijn album .....meer »»

Grammy voor Thundercat

En nominatie voor producer

De Grammy Awards zijn uitgereikt en Thundercat was een van de gelukkige winnaars. Natuurlijk spraken we met hem en komende week verschijnt de nieuwe De Bassist met een interview......meer »»

Release van de Week: Pino Palladino, Blake Mills - Notes With Attachments

Vandaag verschenen - 12 maart

Vandaag komt Note With Attachments uit. Wat begon als een solo-album voor Pino Palladino werd een samenwerking met meestergitarist Blake Mills......meer »»

Radar Love Dag - Eerbetoon aan Golden Earring - vandaag om 17.15 uur

Cesar Zuiderwijk over de totstandkoming van Radar Love

Met de aankondiging dat Golden Earring gaat stoppen nog vers in het geheugen, wordt de verjaardag van gitarist George Kooymans op een speciale manier gevierd. Donderdag 11 maart 2021 is uitgeroepen .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken