Amos Heller's video's over de Nordstrand en DarkRay bassen

Video's van vaste sideman Taylor Swift - bij het interview in De Bassist 59

De Bassist Plus 09-12-2021 10:12

Amos Heller is niet alleen al jaren de sideman van Taylor Swift, maar hij heeft ook zijn eigen videokanaal waar hij mooie spullen test. Wij deden een greep uit het uitgebreide aanbod.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 59, januari - maart 2022. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen via deze link. 

Op de NAMM liep uw hoofdredacteur een bassist tegen het lijf. Er ontstond een toevallig gesprek en het bleek Amos Heller te zijn: de bassist die al vanaf het eerste moment met Taylor Swift speelt. Er ontstond een vriendsdchap en Amos' verhaal is meer dan goed genoeg voor een flink interview in De Bassist.



Zoals Amos in het artikel vertelt, heeft hij een eigen videokanaal en die vind je via deze link.

We pakten er twee voor je uit:

De bijzondere DarkRay, oftewel de samenwerking tussen effectenmerk Darkglass en Music Man, waarbij de naam natuurlijk een leuk gevonden combinatie is van het efectenmerk en de StingRay. Amos was een van de eersten die de bas mocht proberen en dat zie je hier:



En dan is er de mooie en aparte Acynonix van Nordstrand met de vintage knoppen op de body. Met de knoppen selecteer je de elementen en enkele passieve EQ-instellingen: 

 

zoeken
zoeken