Line 6 POD Express Guitar en Bass

Line 6 POD Express Guitar en Bass

Grote hoeveelheid effecten in zeer betaalbare en draagbare units

Line 6 lanceert de ultra-draagbare POD Express Guitar en POD Express Bass versterker- en effectprocessor die gitaristen en bassisten in staat stellen hun sound overal mee naartoe te nemen. De twee POD.....meer »»

Nordstrand PolyVox

Nieuw element van Nordstrand

Zoek je een ultra-nieuw element voor je bas? Kijk even naar deze van Nordstrand.....meer »»

Subterranean Street Society brengt album Bleep uit

Kijk de live versies in onze Aquarium Sessions videoserie

Subterranean Street Society komt vandaag, 8 maart, uit met hun vijfde album, Bleep. Wij zijn trots dat het trio een paar van de nummers van het album live in ons aquarium uitvoerde. Bekijk deze Aquari.....meer »»

De nieuwe De Bassist is uit

Met Geddy Lee, Doug Wimbish en de gevonden bas van Paul McCartney.

De nieuwe De Bassist is uit en daarin lees je onder meer interviews met Laura Nygren, Geddy Lee, Doug Wimbish en Isha. Je leest alle achtergronden van de gevonden bas van Paul McCartney en we blikken .....meer »»

Laura Nygren's Showpony in beeld en geluid

Bij het interview in De Bassist 68

In theorie lijkt er geen grotere afstand denkbaar dan die tussen contrabas in een symfonieorkest en live experimentele popmuziek achter computers en Moogs. In de praktijk overbrugt contrabassist, elek.....meer »»

Exclusief interview met Geddy Lee in De Bassist 68

Een persoonlijke terugblik op zijn lange Rush-carrière.

De Bassist had een exclusief en bijzonder interview met Rush-bassist Geddy Lee. Dat lees je in De Bassist 68. We schreven al eerder over Geddy's bijzondere basboek, terwijl Les Claypool ons over zijn .....meer »»

Doug Wimbish meer dan Living Colour

Een bijzonder interview over zijn hiphop-periode met Sugar Hill Gang en consorten

Doug Wimbish is een echte bassisten-bassist en toen we de kans kregen hem weer eens te spreken, grepen we dat met beide handen aan. Maar we dachten: laten we het eens niet over Living Colour hebben......meer »»

Paul McCartney en zijn Höfner 500/1-bassen

Extra's bij het artikel over de gestolen bas die terecht is

Er is waarschijnlijk geen muzikant die zo nauw verbonden is met één instrument als Paul McCartney met zijn Höfner. Als je een foto van McCartney ziet, zal het je nooit verbazen dat hij een Höfner .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken