Eich Amplification

Eich Amplification

Komt met speciale Pride editie

Het Duitse Eich komt met twee bijzondere modellen. De T900 en T1000 zijn tot eind juni als Pride-editie leverbaar. .....meer »»

Vlaamse basbouwer Paul Belgrado in podcast Basgasten

Basgasten aflevering 73

Basgasten gaat langzaam maar zeker richting de zomerstop, maar vandaag en over twee weken kan je nog genieten van een nieuwe editie. Vandaag is het de beurt aan de fantastische Vlaamse basbouwer Paul .....meer »»

Korg USA neemt meerderheidsbelang in Darkglass

Korg blijft uitbreiden

Korg USA heeft een meerderheidsbelang genomen in de Finse fabrikant van versterkers en pedalen Darkglass. Eerder nam het Amerikaansebedrijf basbouwer Spector en versterker- en effectenfabrikant Aguila.....meer »»

Alec John Such overleden

Oprichter en bassist van Bon Jovi

Afgelopen week - een exacte datum is niet bekend gemaakt - is Alec John Such overleden. Hij speelde tot 1994 in Bon Jovi......meer »»

Heel veel nieuws van Ashdown

Pedalen, combo's, preamps, tops en meer!

Ashdown bestaat 25 jaar en pakt uit met flink wat nieuwe producten. Deze werden gelanceerd op de gecombineerde winter- en zomer-NAMM die afgelopen week in LA plaatsvond. Wat brengt de jarige job ons a.....meer »»

EBS lanceert nieuwe top

EBS Reidmar 752

De NAMM 2022 zit er weer op en dat betekent een hoop nieuwe gear voor muzikanten. Als eerste het Zweedse EBS met de Reidmar 752......meer »»

Harlem Lake wint European Blues Challenge

Met De Bassist Talent Kjelt Ostendorf

In de huidige De Bassist - #60, april - juni 2022 - is Kjelt Ostendorf aan het woord als De Bassist Talent. Dit weekeinde won hij met zijn band Harlem Lake de European Blues Challenge. Gefeliciteerd!.....meer »»

Ron Carter "Carter-isms: Nova Bossa Bass Lines"

Bossa Nova leren met Ron Carter

Dat Ron Carter een jazzheld is weet iedereen, maar ook in boss nova kan hij prima zijn ei kwijt......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken