Victor Brandt over Sandberg, Dimmu Borgir en Entombed

Achtergronden en videos bij het artikel in De Bassist 53

De Bassist Plus 16-07-2020 14:07

Victor Brandt is een kalme Zweed, die in heftige bands speelt. Het was Entombed en tegenwoordig Dimmu Borgir. In het magazine vertelt hij wat je moet doen om je staande te houden in bands en hoe mensen je terug blijven vragen. In dit PLUS-artikel vertelt hij in een video een en ander over zijn Sandberg endorsement.

In de gedrukte editie van De Bassist - #53, juli - september 2020, vertelt Victor over zijn Sandberg signature-bas. In dit filmpje hoor en zie je nog veel meer. En yep: Vic heeft nog nauwelijks de kans gehad om met zijn nieuwe bas op te treden, dus op de hoofdfoto van dit artikel zie je hem nog met een van zijn Warwicks.

 


Ten tijde van het interview zou hij eigenlijk midden in een clinic-tour moeten zitten langs drum-, bas en algemene muziekwinkels, om zich daarna voor te bereiden op de zomerfestivals. Hier zie je zo'n clinic:

 

Een paar jaar geleden, toen hij nog Warwick speelde, nam het JazzRockTV bij het Duitse merk dit interview op, samen met 'onze' Jeroen Paul Thesseling:De Bassist met het het interview met Victor ligt in de tijdschriftwinkel in Nederland en België tot half augustus 2020.

Je kan De Bassist ook los voor € 7,90 bij ons bestellen. We sturen 'm op zonder verzendkosten. Klik hier. 

Of kies voor de nóg betere aanbieding: neem een proefabonnement voor € 11,90. Dan krijg je twee edities thuisgestuurd, zonder verplichtingen.Klik hier

Je kan De Bassist ook digitaal lezen, op tablets en smartphones. Voor maar € 3,99. Klik hier

Klik hier om al onze aanbiedingen te zien

zoeken
zoeken