aanmelden
Lees De Bassist op je mobiel, tablet, of laptop
De Bassist vind je in Magzine of Readly
Muzieknieuws 09-08-2019 14:08
De Bassist kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor slechts 3,49 per editie of tegen aantrekkelijke abonnementsprijzen.

De Bassist is digitaal beschikbaar voor iOS en Android via de all you can read abonnementen van Readly, LeesLounge en Magzine. Via Readly ook via te lezen je webbrowser. 

Bij Magzine kan je De Bassist ook los downloaden: € 3,49 en kopen tegen gunstige abonnementsprijzen. 

Readly Het is de Spotify voor magazines: Readly. Sinds november 2018 is Readly in Nederland en België actief: honderden titels uit binnen- en buitenland kan je lezen tegen 9,99 per maand. Launch offer: eerste 3 maanden 0,99 ct per maand, altijd opzegbaar: check hier: https://nl.readly.com/launch
J
e kan de Readly app downloaden in de App Store of Google Play. Als je je abonneert kan je de magazines ook op je laptop of desktop lezen. 

MagZine 
Download De Bassist uit de App Store of Google Play. 

Het is heel makkelijk. Via Google Play op je Android-apparaat of via de App Store op je Apple-product is de app van MagZine.nu te downloaden. Deze app is gratis. 

Klik hier om de MagZine.nu app via Google Play (gratis) te downloaden.
Klik hier om de MagZine.nu app via de App Store (gratis) te downloaden

Vervolgens kun je in de Kiosk van de MagZine-app zoeken naar magazines, waaronder De Bassist. Voor € 3,49 kun je deBassist downloaden en lezen op je tablet of mobiel.

Je kan de volgende edities downloaden via Magzine: 

 

 

 

De Bassist 40, april-juni 2017
In deze editie: Tests van de Fender Pro Series, Music Man Caprice en DI's van Hotone en Mesa Boogie, interviews met Dave Swift van Jools Holland, Paz Lenchantin van de Pixies, Timothy Dunn van de Great Communicators, Simone Croes over haar eerste solo-album en Dillinger Escape Plan's Liam Wilson.
Er zijn reportages over de NAMM-show, de Box Of Doom en natuurlijk nieuws, recensies en workshops.
www.magzine.nu/magazine/De-Bassist/2017/40 

De Bassist 39, jan-mrt 2017
In deze editie: tests van Danelectro, Eich, EHX, Darkglass, Spector, Lakland, Epiphone en Ortega; interviews met pedalengoeroe Juan Alderete, The Brew's Tim Smith en Epica's Rob van der Loo. Er zijn reportages over de eerste Cradle to Cradle-bas, de Dingwall D-Bird en The Gibson Bass Book en natuurlijk nieuws, recensies en workshops.
www.magzine.nu/magazine/De-Bassist/2016/39 

De  Bassist 38, okt-dec 2016
In de nieuwste editie, het najaarsnummer okt-dec 2016, tests van de Ashdown B-Social amp, de Orange O Bass en Hagstrom Swede, en Tech21 Bass Fly Rig; interviews met Rick Barrio Dill van Vintage Trouble en ex-Krezip bassist Joost van Haaren. Er zijn reportages over North Sea Jazz, Warwick Bass Camp en natuurlijk nieuws, recensies en workshops.
www.magzine.nu/magazine/De-Bassist/2016/37

De  Bassist 37, juli-sept 2016
20 jaar Bart Geevers in Peter Pan Speedrock, Paul McCartney’s bassist Brian Ray, 40 jaar Music Man StingRay, een reportage over flatwoundsnaren en tests van de EBS Magni combo, Höfner 60th Anniversary Bass, Warwick Adam Clayton en Ibanez SRSC805. En natuurlijk nieuws, recensies en workshops.
www.magzine.nu/magazine/De-Bassist/2016/38 

De Bassist 36, april-juni 2016
Tests van de Ampeg PF-20t, Höfner Bass Fuzz, Fender Jazz Adam Clayton en ESP LTD Pancho Tomaselli, interviews met Nik West en Megadeth's David Ellefson. Er zijn reportages van de NAMM-show, de Musicfair en de London Bass Guitar Show en natuurlijk nieuws, recensies en workshops.
www.magzine.nu/magazine/De-Bassist/2016/36 

Digitaal abonnement op De Bassist
Je kan natuurlijk ook meteen een digitaal abonnement nemen:  

nu kopen8 Edities € 26,99 

nu kopen4 Edities € 13,99