aanmelden

DeBassist.nl shop

De nieuwste editie in de bus? Een jaarabonnement met welkomstcadeau? Onze aanbieding: een jaarabonnement met introductiekorting voor € 21,50. Dat is 25% korting op de winkelprijs! Klik op 'Jaarabonnement met introductiekorting'! Of kies voor een van de andere opties.

NIEUWSTE EDITIE van De Bassist los € 7,50

Ik bestel het nieuwste nummer van De Bassist los, voor € 7,50. We berekenen geen verzendkosten. Het nieuwste nummer vind je hier: www.debassist.nl/index/edities.

JAARABONNEMENT met introductiekorting € 21,50

Ik neem een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 21,50 i.p.v. 24,50! Daarmee verkrijg ik meer dan 25% korting op de losse nummerprijs 2016 van €7,50.

CADEAU-ABONNEMENT met introductiekorting € 21,50

Ik doe een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 21,50 i.p.v. 24,50! Daarmee verkrijg ik meer dan 25% korting op de losse nummerprijs 2016 van 7,50.

2-JAARABONNEMENT met introductiekorting € 39,50

Ik neem een tweejaarabonnement (4 edities per jaar, dus 8 in totaal) op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar €39,50 i.p.v. €44,50.

2-JAAR CADEAU-ABONNEMENT met introd.korting € 39,50

Ik doe een tweejaarabonnement (4 edities per jaar, dus 8 in totaal) op De Bassist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar €39,50 i.p.v. 44,50!

PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

Ik neem een proefabonnement op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij niet het abonnement te continueren na 3 edities.

JAARABONNEMENT met welkomstcadeau € 24,50

Ik neem een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer voor € 24,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.

CADEAU-ABONNEMENT met welkomstcadeau € 24,50

Ik doe een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer voor € 24,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.

Ontvanger van cadeau-abonnement

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel
e-mail

Gegevens/betalingsplichtige

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel*
e-mail*
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Betaalwijze

Wacht met betalen op de instructies die we je toesturen.
Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Machtiging, alleen voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Keijser 18 Mediaproducties BV het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.
IBAN rekeningnummer
Vergeet niet een welkomstcadeau te kiezen.
versturen

Hartelijk dank voor jouw bestelling!

We hebben je bestelling ontvangen en zullen deze op de kortst mogelijke termijn aan je toesturen.
Klik op de cover van De Bassist en open de digitale editie van een eerdere editie De Bassist.