aanmelden

DeBassist.nl shop

DECEMBER-ACTIE!

Geef een jaarabonnement cadeau. Of vraag het als cadeau!
  • Krijg 50% korting en ontvang het kerstnummer als eerste editie van dit jaarabonnement in de bus.
  • Een eenmalige aanbieding, die loopt van 15 november 2018 tot en met 24 december 2018!
Je kan natuurlijk ook een los nummer, een proefabonnement of een abonnement met welkomstcadeau bestellen. Hieronder vind je alle mogelijkheden.

NIEUWSTE EDITIE van De Bassist los € 7,50

Ik bestel het nieuwste nummer van De Bassist los, voor € 7,50. We berekenen geen verzendkosten. Het nieuwste nummer vind je hier: www.debassist.nl/index/edities.

JAARABONNEMENT met 50% decemberkorting! € 12,95

Ik neem een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist en maak gebruik van de 50% decemberkorting en betaal maar 12,95 i.p.v. 25,90! Het eerste nummer van dit jaarabonnement is De Bassist 47, januari-maart 2019, dat in de bus valt tussen 13 en 15 december 2018. (als je alsnog het decembernummer wilt ontvangen kun je als losse bestelling ook nog de nieuwste editie bestellen; dan sturen we die per omgaande op).

CADEAU-ABONNEMENT met 50% decemberkorting! € 12,95

Ik doe een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist cadeau en maak gebruik van de 50% decemberkorting en betaal maar 12,95 i.p.v. 25,90! Het eerste nummer van dit jaarabonnement is De Bassist 47, januari-maart 2019, dat in de bus valt tussen 13 en 15 december 2018. (als je alsnog het decembernummer cadeau wilt doen kun je als losse bestelling ook nog de ‘nieuwste editie cadeau doen’ bestellen; dan sturen we die per omgaande op).

2-JAARABONNEMENT met introductiekorting € 39,50

Ik neem een tweejaarabonnement (4 edities per jaar, dus 8 in totaal) op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar €39,50 i.p.v. €44,50.

2-JAAR CADEAU-ABONNEMENT met introd.korting € 39,50

Ik doe een tweejaarabonnement (4 edities per jaar, dus 8 in totaal) op De Bassist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar €39,50 i.p.v. 44,50!

PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

Ik neem een proefabonnement op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij niet het abonnement te continueren na 3 edities.

JAARABONNEMENT met welkomstcadeau € 24,50

Ik neem een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer voor € 24,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.

CADEAU-ABONNEMENT met welkomstcadeau € 24,50

Ik doe een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer voor € 24,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.

Ontvanger van cadeau-abonnement

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel
e-mail

Gegevens/betalingsplichtige

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel*
e-mail*
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Betaalwijze

Wacht met betalen op de instructies die we je toesturen.
Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Machtiging, alleen voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Keijser 18 Mediaproducties BV het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.
IBAN rekeningnummer
Vergeet niet een welkomstcadeau te kiezen.
versturen

Hartelijk dank voor jouw bestelling!

We hebben je bestelling ontvangen en zullen deze op de kortst mogelijke termijn aan je toesturen.
Klik op de cover van De Bassist en open de digitale editie van een eerdere editie De Bassist.