aanmelden

DeBassist.nl shop

Bestel de nieuwste editie of neem een abonnement

(we versturen zonder verzendkosten)

Je kan natuurlijk ook een los nummer, een proefabonnement of een abonnement met welkomstcadeau bestellen. En je kan een abonnement natuurlijk ook cadeau geven, aan een kennis, vriend, dochter, zoon vader, moeder of bandlid!

Hieronder vind je alle mogelijkheden.

NIEUWSTE EDITIE van De Bassist los € 7,90

Ik bestel het nieuwste nummer van De Bassist los, voor 7,90. We berekenen geen verzendkosten. Het nieuwste nummer vind je hier: www.debassist.nl/index/edities.

NIEUWSTE EDITIE CADEAU DOEN De Bassist los € 7,50

Ik doe het nieuwste nummer van De Bassist cadeau, het okt-nov-decnummer 2018, voor 7,50. We berekenen geen verzendkosten. Met ingang van het januarinummer gaat de losse nummer prijs naar 7,90.

JAARABONNEMENT met introductiekorting € 21,90

Ik neem een jaarabonnement op De Bassist (4 edities) vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting ven betaal maar 21,90 voor het jaarabonnement i.p.v. 25,90. Ik bespaar daarmee 30% op de losse nummer prijs!

2-JAARABONNEMENT met introductiekorting € 37,90

Ik neem een tweejaarabonnement op De Bassist (8 edities in totaal, 4 per jaar) vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de hoge introductiekorting en betaal maar 37,90 voor het tweejaarabonnement i.p.v. 47,90. Ik bespaar daarmee 40% op de losse nummer prijs!

PROEFABONNEMENT 2 edities € 11,90

Ik neem een proefabonnement op De Bassist: 2 edities, voor maar 11,90! Ik krijg De Bassist vanaf de eerstvolgende editie toegestuurd. Het abonnement loopt automatisch af na deze twee edities.

IK GEEF EEN PROEFABONNEMENT CADEAU € 11,90

Ik geef een proefabonnement op De Bassist cadeau: 3 edities voor maar 11,90, vanaf de eerstvolgende editie. Het abonnement loopt automatisch af na deze twee edities.

CADEAU-ABONNEMENT met introductiekorting! € 21,90

Ik doe een jaarabonnement (4 edities per jaar) op Gitarist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting. Ik betaal maar 21,90 voor het jaarabonnement i.p.v. 25,90. Ik bespaar daarmee 30% op de losse nummer prijs!

Ontvanger van cadeau-abonnement

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel
e-mail

Gegevens/betalingsplichtige

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel*
e-mail*
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Betaalwijze

Wacht met betalen op de instructies die we je toesturen.
Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Machtiging, alleen voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Keijser 18 Mediaproducties BV het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.
IBAN rekeningnummer
Vergeet niet een welkomstcadeau te kiezen.
versturen

Hartelijk dank voor jouw bestelling!

We hebben je bestelling ontvangen en zullen deze op de kortst mogelijke termijn aan je toesturen.
Klik op de cover van De Bassist en open de digitale editie van een eerdere editie De Bassist.