aanmelden
Fabrieksbezoek Galli Strings en GR Bass
De Bassist reist af naar Italië
Muzieknieuws 15-02-2020 17:46
Komende week reizen we af naar Italië. We zijn het grijze weer zat, we hebben trek in een goeie, echte steenovenpizza, een fijn rood wijntje en we gaan op bezoek bij twee fabrieken: GR Bass in Monopoli en Galli Strings in Napels. We houden je op de hoogte via instagram en later natuurlijk in De Bassist.

Op uitnodiging van importeur The Music Alliance bezoekt De Bassist de komende week twee interessante fabrieken in Italië. GR Bass is een vrij nieuwe speler op basversterkergebied en verraste op de NAMM-show in Anaheim vriend en vijand met superlichte speakerkasten van schuim en koolstofvezel. Wij zijn wel benieuwd hoe dat gemaakt wordt en natuurlijk zullen we een verslag voor je maken.

En dan heb je Galli Strings. Dit oude Italiaanse bedrijf maakt sinds jaar en dag snaren voor basgitaar en contrabas en kwam naar in januari naar Anaheim met de nieuwe Synthesis-serie voor zowel staande als omgehangen bassen. Ook hier komen we uitgebreid op terug.

Vanaf dinsdag posten we zo nu en dan een kiekje op instagram. Volg je ons daar nog niet? Doe het dan snel! 

De Bassist op instagram

We hebben er zin in, ook al zijn we bang dat deze prachtige Galli-dames inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebben.

GR Bass
Galli Strings
The Music Alliance