De Bassist 51 is uit!

Met Lee Rocker, Flea, Wies en veel meer.

Muzieknieuws 23-12-2019 11:32

Rond de kerst valt De Bassist 51 op de al dan niet digitale deurmat van onze abonnees. In deze uitgave lees je onder meer over Victor Wooten, Jeff Berlin, Flea, Lee Rocker, Ivo Schot, Bram van Navarone en veel meer. Hieronder lees je meer over de inhoud en hoe je de gedrukte of digitale editie kunt verkrijgen.

De Bassist 51 is uit!

Deze keer met interviews met Flea over zijn zojuist verschenen autobiografie, Lee Rocker over 40 jaar Stray Cats en Ivo Schot van Subterranean Street Society met een geheel nieuwe rol voor de bas. Voorts spraken we Bram van Navarone na een soundcheck in Paradiso over de gevolgen van The Voice, contrabassist Renaud Garcia-Fons over Jimi Hendrix en Nik van den Berg van het opkomende Niko over zingen en bassen. En waarom heel Wies? Gewoon. Omdat zangeres Jeanne eigenlijk ook bassist is!

De Bassist was betrokken bij veel evenementen en we kijken terug op de workshop van Jeff Berlin, de shows van de Wooten Brothers en de Amsterdam Guitar Heaven met twee te gekke clinics.


Foto: Victor Wooten (c) Ranjani Nirosha


Dan zijn er workshops van bijvoorbeeld Sanne Verbogt en Bas Nuiver, de column van Kobus Groen albumtips, boekrecensies en tests van onder meer Seymour Duncan, Meris Warwick, Aria, Bace, Tech21 en PJB.

Charles Nagtzaam én Barend Tromp schreven over Anthony Jackson en we bekeken de bas van Tina Weymouth van dichterbij. Met haar simpele, maar te gekke lijn van Psycho Killer schopte ze het tot hoog in onze Bas Top 50.

Hieronder lees je hoe je deze bassist kunt bestellen zonder verzendkosten, hoe je een abonnement kunt nemen en hoe je het digitaal kunt lezen op je tabelt via bijvoorbeeld Readly en Magzine.

Het hele team van De Bassist wenst je fijne kerstdagen, een zeer goed 2020 en... ...veel leesplezier!

Bestellen?
De Bassist ligt in de tijdschriftwinkel in Nederland en België tot half maart 2020.

Je kan De Bassist ook los voor € 7,90 bij ons bestellen. We sturen 'm op zonder verzendkosten. Klik hier. 

Of kies voor de nóg betere aanbieding: neem een proefabonnement voor € 11,90. Dan krijg je twee edities thuisgestuurd, zonder verplichtingen.Klik hier

Je kan De Bassist ook digitaal lezen, op tablets en smartphones. Voor maar € 3,99.Klik hier

Klik hier om al onze aanbiedingen te zien



zoeken
zoeken