Opgebast, hier komt Tom Radsma

Check de nieuwe EP van Nemsis

De Bassist Plus 26-09-2019 11:44

In De Bassist 50, september - december 2019 hebben we, zoals altijd, een Opgebast. Een opkomende band met dito bassist wordt in de schijnwerpers gezet. Dit kwartaal is het Nemsis met vintagefreak Tom Radsma.

In het huidige baslandschap zijn veel fijne, nieuwe bands. Een van de smaakmakers is Nemsis, met Tom Radsma als opvallende bassist. Met oude bassen, twee pedalenborden en versterkers, en soms zelfs een strijkstok in de hand. In het magazine lees je alles over Tom's inspiratie en spullen, terwijl we hier een fijne video en de nieuwe EP voor je hebben.


 


Foto: ondanks zijn verschijning in De Bassist is Tom heel gewoon gebleven. Hij blijft zijn eigen vintage vloerkleedjes naar optredens sjouwen.

Luister naar Sugar, Why So Bitter?, oftewel de eerste EP va Nemsis. Met een leuke knipoog werd het in Bitterzoet in Amsterdam gepresenteerd:



Nemsis op facebook

De Bassist met het interview met Tom Radsma is te koop in de betere tijdschriftwinkel in Nederland en België tot half dectember 2019.

Je kan De Bassist ook los voor € 7,90 bij ons bestellen. We sturen 'm op zonder verzendkosten. Klik hier. 

Of kies voor de nóg betere aanbieding: neem een proefabonnement voor € 11,90. Dan krijg je twee edities thuisgestuurd, zonder verplichtingen.Klik hier

Je kan De Bassist ook digitaal lezen, op tablets en smartphones. Voor maar € 3,99.Klik hier

Klik hier om al onze aanbiedingen te zien

zoeken
zoeken