aanmelden
John Deacon blog
Uw hoofdredacteur over de levende legende
De Bassist + 25-03-2019 10:24
In de serie blogs over zijn persoonlijke helden, startte hoofdredacteur Chris Dekker met John Deacon - de bassist van Queen. Wil je het nog een keer nalezen? Hier is de link.

In De Bassist 48, april - juni 2019, staat een special over Queen-bassist John Deacon. We doken in zijn leven, zijn gear en vele grootheden uit de baswereld geven hun mening over een van de fijnste bassisten ooit. Joost van Haaren, tegenwoordig weer van Krezip, is een überfan en hij schreef een persoonlijk verhaal over Deacon.In 2017 startte Chris Dekker - uw hoofdredacteur - een serie blogs over zijn bashelden. Waarschijnlijk door Bohemian Rhapsody, de hernieuwde populariteit van Queen en zoeken op google, is dit het meest gelezen item op deze website. We plaatsen hem daarom gewoon nog een keer:


Een link naar de blog.


Voor de oplettende lezer: Chris moet het lekker bij bassen houden. Hij spreekt drie keer over een Fender Rhodes en dat had natuurlijk een Wurlitzer moeten zijn. Foei.


De Bassist met het artikel over John Deacon is te koop in de betere tijdschriftwinkel in Nederland en België tot half juni 2019.

Je kan De Bassist ook los voor € 7,90 bij ons bestellen. We sturen 'm op zonder verzendkosten. Klik hier. 

Of kies voor de nóg betere aanbieding: neem een proefabonnement voor € 14,50. Dan krijg je maar liefst drie edities thuisgestuurd, zonder verplichtingen.Klik hier

Je kan De Bassist ook digitaal lezen, op tablets en smartphones. Voor maar € 3,99.Klik hier

Klik hier om al onze aanbiedingen te zien