De Basplaat

Van Marc Vanderkley

De Bassist Plus 24-09-2018 11:33

Marc Vanderkley is versterkerbouwer, maar ook een zeer goede bassist. Hij leerde ooit bassen door de albums van Frank Boeijen, maar Gentle Giant was zijn ontdekking in de muziek. In De Bassist #46, oktober - december 2018, lees je alles over zijn Basplaat. Of eigenlijk Basplaten

Afhankelijk van je leeftijd zijn er altijd drie manieren geweest om je vrienden te overtuigen van jouw goede muzieksmaak, om het hart van een meisje/jongen te veroveren met muziek of om de juiste soundtrack te maken voor een lange vakantierit. Vroeger - ja, ook uw hoofdredacteur - gebeurde dat met cassettebandjes, later kwam de cd-r en tegenwoordig maak je gewoon een spotify-playlistje aan.

Mark Vanderkley, bekend van de speakerkasten met de rode achterplaten, kreeg van zijn muzikale oom een cassettebandje met daarop twee albums van Gentle Giant, waarvan hij dacht dat het één lang album was.

Om romantische redenen - we houden van onze lezers - wilden we eigenlijk een paarduizend cd-r's branden en bijvoegen, maar omdat we geld en moeite wilden besparen én omdat we willen laten zien dat we met onze tijd meegaan, is het een spotify-playlist geworden.

Geniet van de favoriete albums van Marc!





Hoe kom ik aan deze editie van De Basplaat van Marc Vanderkley? 


Deze editie van De Bassist is te koop in de betere tijdschriftwinkel in Nederland en België tot half december 2018.

Je kan De Bassist ook los voor € 7,50 bij ons bestellen. We sturen 'm op zonder verzendkosten. Klik hier. 

Of kies voor de nóg betere aanbieding: neem een proefabonnement voor € 14,50. Dan krijg je maar liefst drie edities thuisgestuurd, zonder verplichtingen.Klik hier

Je kan De Bassist ook digitaal lezen, op tablets en smartphones. Voor maar € 3,99.Klik hier

Klik hier om al onze aanbiedingen te zien

zoeken
zoeken