aanmelden
De Bas #1
De Warwick Buzzard van The Who's John Entwistle
De Bassist + 07-07-2017 00:07
John Alec Entwistle's bijzonder gevormde Warwick Buzzard Bass is de bas die het spits afbijt in de nieuwe rubriek De Bas, die je vindt in De Bassist #41, juli - september 2017. Hieronder vind je enkele video's van JAE met zijn monsterbas.

Voordat Entwistle overstapte op volledig koolstof-Buzzards van Status, speelde hij jarenlang op de versies van hout van Warwick. In deze video speelt hij op een achtsnarige versie. We hebben een echte ex-JAE-versie bespeeld - die van de foto boven het artikel - bij Warwick in Markneukirchen en deze achtsnarige bassen hebben ontzettend brede halzen. Een uitdaging!

 


Op deze versie van Who Are You laat JAE weer even zien waarom hij niet voor niets tot De Bassist van het Millennium werd verkozen:

 


Boris The Spider was altijd een publiekslieveling:Hoe kom ik aan deze editie van De Bassist met de achtergrondinformatie over Entwistles Buzzard Bass? 


Deze editie van De Bassist is te koop in de betere tijdschriftwinkel in Nederland en België tot 14 september 2017.

Je kan De Bassist ook los voor € 7,50 bij ons bestellen. We sturen 'm op zonder verzendkosten. Klik hier. 

Of kies voor de nóg betere aanbieding: neem een proefabonnement voor € 14,50. Dan krijg je maar liefst drie edities thuisgestuurd, zonder verplichtingen.Klik hier

Je kan De Bassist ook digitaal lezen, op tablets en smartphones. Voor maar € 3,99.Klik hier

Klik hier om al onze aanbiedingen te zien.