Nieuwe editie van De Bassist nu uit. Met exclusief interview U2's Adam Clayton!

Plus de bascollectie van Henny Vrienten, en veel nieuwe producten getest!

Muzieknieuws 20-12-2018 15:12

De Bassist #47, januari - maart 2019, is uit! Deze keer met extra veel interviews en natuurlijk basnieuws, tests, achtergrondinformatie en veel meer.

Dit kerstnummer kan je los bestellen (€ 7,90), of als je uiterlijk 24 december bestelt, als eerste editie van een jaarabonnement met 50% decemberkorting in de bus krijgen. Dan betaal je maar € 12,95 voor een heel jaar. Klik hier

U2's Adam Clayton
In een exclusief interview vertelt Adam Clayton van U2 over zijn samenspel met drummer Larry Mullen Jr. en de bijzondere, korte liefdesrelaties met zijn basgitaren.

Jop van Summeren van De Staat
De Staat gaat op Europese tour en bassist Jop van Summeren investeerde flink in bassen, synths en effectsystemen om de juiste sounds van het album naar het podium te brengen.

De bascollectie van Henny Vrienten
De boyband Doe Maar ken je vast via je hysterisch schreeuwende tienerdochter. Bassist Henny Vrienten heeft inmiddels een flinke bascollectie, waar De Bassist vrije toegang tot kreeg. En dan is er nog die basdocumentaire van vader en zoon Vrienten: in januari op de tv.

Alex Callier van Hooverphonic
Hij vond als coach in The Voice een piepjonge zangeres en vroeg die meteen voor zijn band. Daarnaast hadden we het met Hooverphonic's Alex Callier gewoon over vioolbasjes, Danelectro's en ander mooi ouds.

Hoe dat was: bassen bij Amy Winehouse
Dale Davis was jarenlang de bassist en musical director van Amy Winehouse. In De Bassist vertelt hij openhartig over haar en natuurlijk hebben we het over baszaken.

Tests in deze editie:

* Fender JMJ Mustang
* Ibanez Talman TMB600
* GR Bass One 800
* Harley Benton Block-800B
* Tech 21 VT Bass 200
* Celestial Effects Capricorn
* Vintage Icon V4
* NS Design NXT Electric Upright
* Ali Express-bassen

Plus natuurlijk nieuws, recensies en workshops.

Klik hier om de volledige inhoud van de nieuwe editie te bekijken.

Dit kerstnummer kan je los bestellen (€ 7,90), of als je uiterlijk 24 december bestelt, als eerste editie van een jaarabonnement met 50% decemberkorting in de bus krijgen. Dan betaal je maar € 12,95 voor een heel jaar. Klik hier!  

 

 

zoeken
zoeken