De liefde voor Reggae van Olivia Ramdat

En de muziek van haar Basplaat

De Bassist Plus 01-10-2020 13:09

Olivia is ondanks haar jonge leeftijd een oude bekende van De Bassist. In De Bassist 54 - oktober - december 2020 - is ze aan het woord over haar favoriete basplaat. Ze speelde ooit in The Dubbeez, dat werd uitgeroepen als beste reggaeband ter wereld. Het verbaasde ons dan ook niet dat ze voor een dikke reggaeplaat koos.

Olivia vertelt in De Bassist 54 onder meer:

'Door Zion Train van Bob Marley and The Wailers ben ik eigenlijk gaan bassen. Mijn ouders deden met hun band een Tribute To Bob Marley-tour door Nederland. Mijn vader was de bassist en toen de band op een dag Zion Train begon te spelen voelde ik heel sterk dat ik ook wilde gaan bassen.'

Ben je benieuwd geworden naar het album Uprising, waar het nummer op staat? Of wil je het gewoon nog eens horen? Dan is hier je kans:

De Bassist met het het het interview met Olivia Ramdat ligt in de tijdschriftwinkel in Nederland en België tot half december 2020.

Je kan De Bassist ook los voor € 7,90 bij ons bestellen. We sturen 'm op zonder verzendkosten. Klik hier. 

Of kies voor de nóg betere aanbieding: neem een proefabonnement voor € 11,90. Dan krijg je twee edities thuisgestuurd, zonder verplichtingen.Klik hier

Je kan De Bassist ook digitaal lezen, op tablets en smartphones. Voor maar € 3,99. Klik hier

Klik hier om al onze aanbiedingen te zien

zoeken
zoeken