NAMM Beursnieuws Deel 5 Music Man

Ernie Ball's Music Man

Merknieuws 07-01-2019 11:01

Vooruitkijken naar de NAMM is natuurlijk ook speculeren. Music Man heeft nog geen nieuws gemeld, maar we hopen en gokken op twee bijzondere nieuwe bassen.

In 2018 vernieuwde Ernie Ball's Music Man haar StingRay-serie en de passieve Caprice en Cutlass zijn pas vrij recent op de markt. We verwachten dus geen groot nieuws als het gaat om vernieuwing van de bestaande reeks bassen.

Joe en Annie
Maar wat wel? Via deze link lieten we zien dat Joe Dart van Vulfpeck zijn Fender heeft ingewisseld voor een Music Man. Na maanden van uitproberen 'on the road' zou het zomaar zo kunnen zijn dat de productieversie klaar is.


Foto: Joe Dart met zijn prototype.

Toen we eind 2017 Annie Clark, oftewel St. Vincent, voor zusterblad Musicmaker interviewden, gaf ze ons een primeur: er komt een basmodel van haar signature-gitaar (hoofdfoto). In 2018 liepen we vol spanning naar de booth van Music Man, maar helaas. En geen personeelslid dat maar iets wilde zeggen. Zou de St. Vincent Bass op de komende NAMM staan? We hopen het! Een creatieve geest kon niet wachten en maakte dit:


Foto: iemand kon niet wachten en bouwde zelf een St. Vincent Bass. Let op: dit is dus geen Music Man, maar een idee van hoe de bas er uit zou kunnen zien.

zoeken
zoeken