Keymusic blijft uitbreiden

Nieuwe winkels in Amsterdam, Deventer en Rotterdam en franchisenemers gezocht

Merknieuws 15-12-2020 10:12

Na de opening in juli van de nieuwe XXL-store op het Eilandje te Antwerpen heeft Keymusic maar liefst twee nieuwe winkels geopend in het gebouw Q-Factory in Amsterdam-Oost. In Rotterdam is de winkel net verhuisd naar een toplocatie aan de Bigshops Parkboulevard en de keten nam de winkel Muziek Meibergen in Deventer over. Maar de Keymusic-keten wil nog verder uitbreiden en is op zoek naar franchine-nemers.

The DJGear Shop vind je in het gebouw van Q-Factory Amsterdam, in de vergrootte winkel van voorheen, de geheel nieuwe Keymusic City Store is gevestigd in een grote winkelruimte op de begane grond, naast het café. Je bereikt die winkel zowel van binnenuit als vanaf de straatkant (Utopia).

Q-Factory in Amsterdam is het grootste muziekcentrum van Europa, met oefenruimtes, studio's, muziekopleidingen, twee concertzalen, een eetcafé en natuurlijk de Keymusic City Store. In dit bruisende muzikale hart van Amsterdam treffen veel bekende muzikanten elkaar in de sfeervolle en goed uitgeruste winkel. De City Store is vergroot en helemaal vernieuwd, waardoor je nog meer gitaren, bassen, keyboards, piano's en drumstellen kunt voelen of proberen en waar je advies krijgt van productspecialisten. Geheel nieuw is The DJGear Shop. Dit is een pilot-winkel van een nieuwe retailketen met aanbod van premium merken voor producers, geluidstechnici en alle muzikanten met een thuisstudio, zoals Pioneer DJ, Numark, Reloop, Rane, Ortofon, Moog, Denon DJ, Native Instruments, Arturia, Akai, Tonar, ADJ, Adam Audio en Audient. Gear als de Moog Model 10 en de Pioneer CDJ 3000 staat er speelklaar opgesteld. Er staan unieke instrumenten demoklaar, zoals de Moog Model 10 en de Pioneer CDJ 3000.

Inmiddels is de 24ste winkel aan het Benelux-rijtje toegevoegd met de overname van Muziek Meibergen. De winkel is nu omgedoopt in Keymusic Deventer. 

Het grootste nieuws is de verhuizing van Keymusic Rotterdam naar de Bigshops Parkboulevard, de één kilometer lange winkelboulevard in Rotterdam. Daarmee laat Keymusic voorgoed de rijke historie van de Feedbackwinkel aan de Ceintuurbaan achter zich voor een nieuw begin.

Franchising
Daar blijft het overigens niet bij want Keymusic doet een oproep aan iedereen die een muziekwinkel heeft of er een wil beginnen om franchisenemer te worden in Nederland of België met geografische exclusiviteit. Check: www.keymusic.com/nl/keymusic-x-franchisepartner

De nieuwe winkels:

  • Keymusic XXL Experience Store, Vierhavensstraat 123, Rotterdam
  • Keymusic Deventer, Kamperstraat 12, Deventer
  • The DJGear Shop, Atlantisplein 1, Amsterdam
  • Keymusic City Store, Atlantisplein 1 (hoek Utopia), Amsterdam

www.keymusic.com 

 

Frachisenemers gezocht
Maar daar blijft het niet bij want Keymusic doet een oproep aan iedereen die een muziekwinkel heeft of er een wil beginnen om franchisenemer te worden in Nederland of België met geografische exclusiviteit.

Meer info: www.keymusic.com/nl/keymusic-x-franchisepartner/

De winkels tot nu toe in Nederland:

 

De winkels tot nu toe in België: 

 

www.keymusic.com 

zoeken
zoeken