Nikki Sixx' The First 21

Nieuwe memoir Motley Crue bassist

Muzieknieuws 28-10-2021 13:12

Dat Nikki Sixx het niet rustig aan heeft gedaan tijdens zijn leven is geen geheim maar nu kunnen we alles teruglezen in zijn nieuwe memoir.

De bassist van Motley Crue heeft het rock 'n Roll leven goed ervaren en dat is nu te lezen in zijn nieuwe memoir getiteld "The First 21: How I Became Nikki Sixx' waarin hij vertelt over zijn vroege jaren en de doorbraak van de band zelf.

De bassist werd geboren als Frank Feranna en zijn vader verliet het gezin al op jonge leeftijd waardoor hij werd opgevoed door zijn moeder en grootouders die telkens verhuisden. Nadat hij aanraking kwam met muziek besloot hij naar Los Angeles te verhuizen.

"In Los Angeles trok hij in bij zijn tante en oom, die het hoofd was van Capitol Records, maar dat was van korte duur. Hij werkte overal van slijterijen tot verkoper van gebruikte gloeilampen, platenzaken en nog meer om te kunnen overleven. Maar door hard door te blijven werken, passie en wat geluk werd een visie werkelijkheid. Een aangrijpend verhaal van hoe Frank Feranna uiteindelijk Nikki Sixx werd en hoe als je jezelf er echt toe zet alles kunt bereiken".

Het boek is verkrijgbaar via Kindle, hardback en als audioboek.



Amazon link

zoeken
zoeken