Beste basbouwer ter wereld: Serek Basses

Uitslag van De Bassist Poll 2020

Muzieknieuws 26-12-2020 11:12

In De Bassist 55, januari - maart 2021, lees je de veertien personen en merken die door jullie als winnaar werden verkozen in de allereerste De Bassist Poll. Natuurlijk bestaat de beste en het beste nooit in muziekland, maar de poll is een prachtige graadmeter om te zien wie en wat jullie in het blad willen, welke spullen je graag gebruikt en door welke bassisten je je laat inspireren.

In DB47 las je een interview met Jop van Summeren van De Staat en twee edities later was Tim Lefebvre van onder meer Bowie aan de beurt. Beide heren spelen op een Serek bas en dat zijn vast twee redenen waarom het merk bij jullie zo bekend is.

Hier hoor je de Basgasten-podcast met Tim.
Hier hoor je de Basgasten-podcast met Jop en je vindt er een PDF-link naar het interview met hem


Jake Serek
'Wow, dit is te gek. Ik ben zeer vereerd. Ik ben alle bassisten op de wereld die ons merk – in de korte tijd dat we bezig zijn – gesteund hebben en dat houdt ons gaande. We spreken graag met spelers om hun ideeën en visies te horen, waardoor wij weer verder gaan met ontdekken en creëren. Ik heb een enorme glimlach op mijn gezicht, als ik dit schrijf. Ook al kan ik jullie blad niet lezen, hou ik alle basmagazines in de gaten, en ik ben blij met jullie steun. Dank je wel!'

Serek-website
Paul's Bass Matters

zoeken
zoeken