Meest veelbelovende bassist ter wereld - Joe Dart

Uitslag van De Bassist Poll 2020

Muzieknieuws 06-01-2021 11:01

In De Bassist 55, januari - maart 2021, lees je de veertien personen en merken die door jullie als winnaar werden verkozen in de allereerste De Bassist Poll. Natuurlijk bestaat de beste en het beste nooit in muziekland, maar de poll is een prachtige graadmeter om te zien wie en wat jullie in het blad willen, welke spullen je graag gebruikt en door welke bassisten je je laat inspireren.

Vulfpeck was de afgelopen jaren een muzikale smaakmaker en alle bassisten spraken over Joe Dart, die onlangs ook nog eens zijn eigen Music Man-model kreeg. Een duidelijke winnaar en daarom interviewen we hem in de komende De Bassist. DB56 van april - juni 2021 dus.


Joe Dart:
'Ah te gek man! Ik ben hier zo blij mee. Ik ben zeer vereerd dat ik deze steun krijg van de lezers van De Bassist. Als zeer jonge bassist verslond ik alle basmagazines, ik vereerde mijn helden en ik droomde er van in zo'n poll te komen. En de andere twee op de lijst zijn bassisten die ik bewonder en naar kijk voor inspiratie. Daarnaast heb ik van het eerste moment dat ik er was van Nederland gehouden. Het spelen met Vulfpeck in Paradiso, Amsterdam blijft een van mijn allermooiste live-ervaringen. Ik hoop dat we er snel weer kunnen spelen, als de muziekwereld weer op gang is gekomen. Mijn grote dank aan de lezers van en mensen achter De Bassist en de hele Nederlandse baswereld.'

 

zoeken
zoeken